Το περιοδικό “Νήσος Κως”, επιστρέφει δυναμικά και…ψηφιακά! (Pics-Vid)

0
1622

Το περιοδικό “Νήσος Κως”, επιστρέφει δυναμικά και…ψηφιακά!

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, το αναγνωστικό κοινό, εντός αλλά και εκτός Κω, θα έχει την δυνατότητα πρόσβασης, από όπου κι αν βρίσκεται, μόνο με ένα ΚΛΙΚ! στο 44ο τεύχος του.

Το περιοδικό “Νήσος Κως” επιστρέφει σε ηλεκτρονική μορφή με 25 συμμετοχές και περισσότερες από 60 σελίδες ύλης, μέσω του ενημερωτικού site: www.nisoskos.gr ή μέσω των social media του περιοδικού.

Έτσι ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα, μέσω υπολογιστών (desktop ή laptop), tablet και smartphone, να ξεφυλλίσει ηλεκτρονικά, το 1ο ψηφιακό περιοδικό ποικίλης ύλης, με προέλευση την Κω.

Εκτός από τους συνεργάτες του περιοδικού, συμμετέχουν με αποκλειστικά άρθρα τους, σε 1ο πρόσωπο, οι: Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ, οι βουλευτές κ.Καματερός και κ.Κόνσολας, ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος κ.Σιφάκης, οι επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων κ.Ρούφα και κ.Μακρή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γ.Κρητικός, η υπεύθυνη πολιτισμού και Δημ.Σύμβουλος κ.Χατζηχριστοφή, η δικηγόρος κ.Δ.Τελλή, ο Επίτιμος Δ/ντής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου κ.Σιμόπουλος, ο Αρχιμουσικός κ.Θ.Πουλιού και ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Κω «Ο Φειδιππίδης» κ.Στ.Χατζηστέργου.

Το «e-Nήσος Κως», ο αναγνώστης θα μπορεί να το διαβάσει οποτεδήποτε θέλει, όπως επίσης να το κατεβάσει (download), να το αποθηκεύσει (save) ακόμη και να το εκτυπώσει, ενώ η συχνότητα κυκλοφορίας/ανάρτησης του στο διαδίκτυο θα είναι κάθε 2 μήνες (δίμηνης κυκλοφορίας)!

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου λίγο μετά τις 9 π.μ., κάντε δικό σας το περιοδικό “e-Νήσος Κως”, όπου και αν βρίσκεστε και όπως πάντα ΔΩΡΕΑΝ!

Σχετικό βίντεο:

Mε εκτίμηση

Ζαχαρίας Α.Κουζούκας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ