Εγκατέλειψε το παραμορφωμένο της μωρό σε ένα κουτί παπουτσιών – Δείτε τι συνέβη 17 χρόνια μετά…

0
6119

Ο ταλαντούχος Εμμάμουελ Κέλλυ

Ήταν μόλις μερικών μηνών όταν ο Εμμάμουελ Κέλλυ και ο αδελφός του βρέθηκαν από καλόγριες στο Ιράκ παρατημένοι μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών στην άκρη ενός δρόμου, καθώς ο πόλεμος μαινόταν γύρω τους. Και τα δύο αδέλφια είχαν γεννηθεί με σοβαρά υπανάπτυκτα άκρα λόγω του χημικού πολέμου στην περιοχή που αντίκρισαν για πρώτη φορά το φως.

Αντιμέτωπα με το θάνατο και χωρίς την κατάλληλη φροντίδα που τα δύο μικρά αδέλφια τόσο απεγνωσμένα χρειάζονταν, οι μοναχές αποφάσισαν να μεταφέρουν τον Εμμάνουελ και τον αδελφό του Αχμέτ σε ένα ορφανοτροφείο.

Το 1998, «ανακαλύφθηκαν» από τον διάσημη αυστραλή ανθρωπίστρια Μάιρα Κέλλυ στο Ορφανοτροφείο της Μητέρας Τερέζας στη Βαγδάτη, η οποία αποφάσισε να τα πάρει μαζί της στην Αυστραλία προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, όμως η φροντίδα έγινε πολύ σύντομα αγάπη και αποφάσισε να τα υιοθετήσει. Το πρωτόγνωρο αυτό αίσθημα της αγάπης και της υποστήριξης έδωσε τη δυνατότητα στα δύο αδέλφια να μεγαλώσουν με όλα όσα χρειάζονταν.

Ο Αχμέτ με τετραπλό ακρωτηριασμό εκπροσώπησε την Αυστραλία ως κολυμβητής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ ο Εμμάνουελ γεννήθηκε με ένα ιδιαίτερο χάρισμα, μια καταπληκτική φωνή, που τον οδήγησε στην ηλικία των 17 ετών στις ακροάσεις του μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού X Factor το 2011.

Παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο τον γενναίο και αποφασιστικό Εμμάνουελ να συγκινεί με την ιστορία του και τη φωνή του την κριτική επιτροπή και το κοινό, που με δάκρυα στα μάτια είχαν την ευκαιρία να τον ακούσουν να τραγουδά το «Imagine» του Τζον Λένον.

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ