ΔΕΔΔΗΕ Κω: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Τετάρτη & Πέμπτη – Δείτε σε ποιές περιοχές στην Κω

0
2777

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 22-03-2017 ημέρα Τέταρτη   στις 08:00 και στις 14:00 στο Κεντρο της Πόλη της Κω

 

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 08:00 έως τις 14:00 στη περιοχή  πέριξ του ξενοδοχείου «Triton»στη Βασ. Γεωργίου , στην  Κω.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 23-03-2017 ημέρα Πέμπτη στις 08:00 και στις 14:00 στις περιοχές  Ψαλίδι ,Αμπάβρης ,Αγ. Νεκτάριος ,Πλατάνι  Αγ. Βασίλης και στο Κέντρο της Πόλης της Κω

 

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 08:00 έως τις 14:00 στη περιοχή πέριξ της Μακρυγιάννη στο υψος της ¨ΑΦΘΟΝΙΑΣ¨    , στην  Κω.

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς η σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

 

 

 

 

 

 

Χ. Ι . Κυρίτσης

Διευθυντής Περιοχής Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ