Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής 2 πορτοφολιών από ηλικιωμένη στην Κω

6
1955

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Κω

Την 25-04-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, 23χρονος ημεδαπός γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει -2- πορτοφόλια από κατοικία ηλικιωμένης.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μικρο-εγκληματικότητα κτυπάει κόκκινο,και θυμίζει Βενεζουέλα.Υπάρχει ολόκληρη σπείρα που κλέβει βενζίνη από μηχανάκια στην Αβέρωφ σχεδόν μέρα παρά μέρα,απόπειρες διαρρήξεων,κλοπές,παρενοχλήσεις,ενώ η περιοχή της Ζουρούδη και πέριξ του Οινοποιείου γίνεται της πουτάνας με τις κόντρες,σούζες,και προκλήσεις μικρών ανήλικων σε περαστικούς..έχουν δίκιο αυτοί που έγραψαν σχετικά…η ίδια η Αστυνομία λέει ότι δεν προλαβαίνει με το Hot-spot..όμως η πιάτσα που έχει μεταφερθεί η βρωμιά της πόλης έγινε πια,η παραλιακή..

  2. Μαζεύτε τα κ@λόπαιδα σας μποχαλαράδες που σας φταίνε οι μετανάστες.Κοιτάχτε τα χάλια σας πρώτα!!

  3. εσύ ανώνυμε παπάρα που το ξέρεις ότι κώος το έκανε? μήπως γνωρίζεστε κιόλας, μπαγλαμά, ε μπαγλαμά.
    Και άμα δε σαρέσει το μποχαλόνησό μας, τράβα στο κατσικοχώρι σου να αρμέξεις κανά γίδι, εκεί που τουρίστες και πολιτισμό έβλεπες μόνο από τις ελληνικές ταινίες… Και που ειδες να κατηγορούν βρε κουρκούβιαλε τους μετανάστες, ζώον;Βολευτηκες και εσύ όπως και πολλά προμαζέματα εδώ, άνοιξε το ματάκι σου το στερημένο, έβγαλες φραγκάκια από τον τουρισμό και τώρα μας λες μπόχαλους και καλά. Μαγκία κλ@νιά δηλαδή… Αμα δε σαρεσει τράβα στο μέρος σου. Go home mr Anonime που θα έλεγε και ο Τσίπρας…

    • Ποιος να βολευτεί εδώ ρε φασίστα..Χάρη σας κάνουμε,ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει ρεζίλιδες!

  4. ποιος φασίστας βρε τσοπάνη? θα με πεισ και φασίστα, ζωντόβολο… όταν εγώ βοηθούσα τα προσφυγάκια και τους κατατρεγμενους εσύ έβλεπες βιντεάκια με το Σώρρα και ερεθιζόσον, προμάζεμα, που δε μας ξέρει κανείς, χαχαχχα. Εσύ από που είσαι δήλαδη? Α ναι, ξεχασα, είσαι Ελλάνιος, από το Σείριο και επίσης και εξωγήινος χρυσαυγίτης… Αν θες να μας κάνεις χάρη φίλε, τράβα στο μαντρί σου να μας φέρεις κανά τυρόγαλο ή καμιά προβατίνα αλανιάρα. Θα μας κάνει και χάρη ο άπλυτος, αμόρφωτος τσοπάνος που ήρθε στην Κω και κόντεψε να γίνει και άνθρωπος…. Ε αφού δε βολεύεσαι, τράβα στο μέρος σου, δε θέλουμε χάρες από καράβλαχους..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ