ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Έσκισε το ΧΟΡΟΚΩΣ στο χθεσινοβραδινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο

1
12246

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έσκισε κυριολεκτικά η ομάδα ΧΟΡΟΚΩΣ του Πέτρου Μαστόρου στην χθεσινοβραδινή δημοφιλή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους προσκεκλημένους του η οποία ήταν αφιερωμένη στο Ρεμπέτικο τραγούδι.

Το δικό της χρώμα στη Ρεμπέτικη Βραδιά της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Alpha έδωσε η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου ΧοροΚώς το Σάββατο 20 Μαΐου 2017. Η ομάδα εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την άψογη χορευτική της εμφάνιση και την προσέγγισή της στη γενικότερη φιλοσοφία του ρεμπέτικου τραγουδιού. Ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας που ήρθαν από την Κω και συγκεκριμένα την Κέφαλο ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά και οι καλεσμένοι της εκπομπής τίμησαν τους χορευτές με τα επιδοκιμαστικά τους σχόλια και το χειροκρότημά τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/stinygeiamasrepaidia/webtv/rempetika

Συμμετείχαν  τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας του ΧοροΚώς:
Μαστόρος Πέτρος, Φουρτούνη Χρυσούλα, Μαστόρος Θεοδόσης, Θεοχάρη Ζωή, Παπαχρήστου Σοφία, Μισαηλίδου Κλεοπάτρα, Γαλανοπούλου Ξένια, Σάζαλης Σταμάτης, Διαμαντή Κονταξάκη Γιώτα, Μπίλλης Δημήτρης, Τοπούζη Πένυ, Παναγόπουλος Βασίλης, Παπαηλία Ευγενία

Κομμώσεις: Διαμαντή Κονταξάκη Γιώτα

Μακιγιάζ: Τοπούζη Πένυ

Επιμέλεια Kοστουμιών: Κωστάκου Ελένη, Αντζουλάτου Νίκη

Πολύτιμη η συμβολή των:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑς…..ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ, ΠΙΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?? ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ