Κ. Μακρή: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για κινητοποιήσεις 1-2 Ιουλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

3
689

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ ,η σύσκεψη για την προετοιμασία του Αντι-ιμπεριαλιστικού Διήμερου στις 1& 2 Ιούλη 2017.

Η εμπλοκή της χώρας μας ,με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή κρύβει επικίνδυνες εξελίξεις για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους που συνεχίζουν να ματώνουν με αλλεπάλληλα βάρβαρα μέτρα που ψηφίζονται στην Βουλή από τα αστικά κόμματα για την εξασφάλιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι σύνθετες αυτές εξελίξεις αναδεικνύουν την αναγκαιότητα σήμερα,όχι αύριο, τα συνδικάτα,σύλλογοι και φορείς να προβάλλουν τα αιτήματα που παλεύει το ταξικό κίνημα και στα οποία εκφράστηκε συμφωνία στην χθεσινή σύσκεψη

  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

  • Καμία αλλαγή συνόρων.

  • Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών.

  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας.

  • Όχι στους εξοπλισμούς που ικανοποιούν τις ΝΑΤΟϊκές ανάγκες.

  • Να μην επιτρέψουμε τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμια μας να γίνουν ορμητήρια των φονιάδων των λαών.

  • Κοινή πάλη των εργαζομένων Ελλάδας και Τουρκίας, όλων των εργαζομένων ενάντια στον κοινό εχθρό, ενάντια στους εκμεταλλευτές, στον ιμπεριαλισμό.

  • Να μην επιτρέψουμε το Αιγαίο να γίνει θάλασσα νεκρών.Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Προετοιμάζοντας το διήμερο θα πραγματοποιηθούν,συνεδριάσεις ΔΣ, εξορμήσεις, περιοδείες, Συνέντευξη Τύπου . Θα εκδοθεί ειδικό υλικό και θα ετοιμαστούν ανάλογα πανό.

Την πρώτη μέρα παιδιά θα ζωγραφίσουν για την ειρήνη και την δεύτερη θα πραγματοποιηθεί συναυλία με αντι-ιμπεριαλιστικά τραγούδια και συγκέντρωση με ομιλία. Απόφαση των συμμετεχόντων είναι το διήμερο να εμπλουτιστεί και με άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν στην κοινή Συνέντευξη Τύπου .

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων & Σερβιτόρων Κω

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Κω

Σωματείο Συνταξιούχων Κω

Β’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου

Εκπρόσωπος Αγωνιστικής Συσπείρωσης Α Βάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου

Αγροτικό Σύλλογο Κω

Σύλλογος Γυναικών Κω ( μέλος ΟΓΕ)

Εκπρόσωποι Επιτροπής Ειρήνης Κω10/6/2017

ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά κυρά μου ζεις στην πραγματικότητα η στον κόσμο σου, δεν πήρες χαμπάρι ότι και εσύ η ίδια είσαι υπόδουλη, με πυροτεχνήματα και την ίδια ξύλινη γλώσσα 100 χρόνια τώρα καταφέρατε τίποτα, εκτός τόπου χρόνου και εποχής, λυπάμαι καταντήσατε να έχετε αρκετές φορές τις ίδιες θέσεις με τους Χρυσαυγείτες και τους Νεοδημοκράτες

  2. ευτυχώς και υπάρχετε και εσείς και έτσι με τις απεργίες σας μπαίνει κανένα φράγκο παραπάνω στα ταμεία μας

  3. Προσοχή να μην σκίσετε κανένα καλτσόν. Συμμαζώξεις όπως και εσείς θα τις λέγατε των ίδιων ακριβώς ανθρώπων ξανά και ξανά χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ατελείωτη γκρίνια στα αυτιά μας και παντελής έλλειψη πολιτικής και σοβαρών επιχειρημάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ