MATATTOIO CLUB RESTAURANT: «Χτύπησε κόκκινο» το opening του εξωτερικού cocktail bar και παραλίας με STEVE KIS & & Sexy summer Dancing show!

18
11443

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO

Το MATATTOIO CLUB RESTAURANT έχοντας κάνει ήδη τη διαφορά στη νύχτα της Κω, με το σημερινό opening του εξωτερικού cocktail bar και της παραλίας, έρχεται  να κάνει τη διαφορά και την ημέρα…

Από σήμερα και κάθε Κυριακή απόγευμα η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στους ρυθμούς δυνατών ονομάτων της dance σκηνής ξεκινώντας με τον STEVE KIS!

Guest Dj Stavros Mermigkis (supported by resident dj Nick Maragoudakis)!
& Sexy summer Dancing show by Tzina Pouri 💃 & Panagiotis Kalivas

Geplaatst door Dionysis Pinakidis op zondag 2 juli 2017

Ready ❄️❄️❄️

Geplaatst door Mattatoio Club Restaurant op zondag 2 juli 2017

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε διπλανό θέμα,απαγορεύουν τη χρήση αιγιαλού που είναι από το 1980 εκεί,και επιτρέπουν τη χρήση παραλιών με 10 ηχεία στο κεφάλι σου.Χθες Κυριακή η Κατάσταση ήταν αφόρητη απ τα πάρτι..διώχνουν τους ξένους…στις πισίνες.κανένας έλεγχος σε ώρες κοινής ησυχίας.Να βγει η Τουριστική και να αφήσει τις χάρες σε όσους τους κερνάνε.Ισότητα και ισονομία..!!!!!

    • Να εκλεχθούν κάποια μαγαζιά,για ηχορύπανση σε ώρες κοινής ησυχίας και σέρβις αλκοολούχων σε ανήλικα

      Υπάρχουν μαγαζιά στις παραλίες που το έχουν παρακάνει…Όλοι μας πρέπει να κοιτάμε το κοινό συμφέρον,που αυτή τη στιγμή είναι να βγάλουμε απ τα Βραχιολάδικα κόσμο,όχι να τον ..κλείσουμε ….το νησί τραβάει αρκετές αμαρτίες ….μπαντζανάκηδων!!!! λέμε για συγκάλυψη επίορκων,αλλά ….σε υπερβολικό βαθμό…ανομία δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά,έχει και άλλες μορφές….που δεν πρέπει να συγκαλύπτουμε ,επειδή παίζουμε ρακέτες και μας κερνάνε,γιατί σε ανοικτά μέρη τα πάντα φαίνονται!!!!

  2. Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΜ ΔΕΝ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ

    • Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι τέτοια κέντρα πολιτισμού, που έλεγε και ο Γιαννόπουλος, στο νησί και ανεβαίνει το επίπεδο. Άντε καλά ξενύχτια!!!

      • Συγνώμη ρε φίλε ειλικρινά, το σχόλιο αυτό (το ειρωνικό) θα το έκανες για άλλα νησιά που έχουν παρόμοια κλαμπ;!!!
        Δηλαδή σε άλλα νησιά δεν υπάρχουν τέτοια ‘κέντρα πολιτισμού’ όπως λες;
        Αυτή η εμπάθεια μερικών με το νησί, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!
        Εμένα προσωπικά (που ακούω άλλο είδος μουσικής) δεν με χαλάει τέτοιου είδους κλαμπ!! Δίκιο έχει ο πιο πάνω σχολιαστής ότι…’θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα’. Εγώ θα το πω αλλιώς, (όπως το άκουσα από τον Τζίμη Πανούση)…’θέλετε να πεθάνει ο ιδιοκτήτης της κατσίκας για να πάρετε την κατσίκα’!!
        Αμάν πια με τη μιζέρια του καθενός…

        • Το πρόβλημα στο συλλογισμό σου είναι ότι ο επιχειρηματίας που ανοίγει επιχείρηση στην Κω είναι από φιλανθρωπία και δεν πρέπει να ψοφήσει η Κατσίκα ,αλλά ο ίδιος ο γείτονας?θες να σου απαριθμήσω μερικές ‘κηδείες’ γειτόνων??

  3. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ!!!ΛΥΠΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ!!!!ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ!!!!ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΑΠΗΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!!!

    • ΓΙΑΝΝΗΣ Χάρντ Ροκάς / Μεταλλάς προς...'Φίλε μου μήπως τα έχεις λίγο χαμένα'?

      …αναφέρομαι στο φθόνο που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων!! Το σχόλιο (μου) που γράφω… ‘για την κατσίκα του γείτονα’…κ.τ.λ. ήταν σχόλιο που αφορά γενικά τον άνθρωπο με ζηλόφθονο χαρακτήρα.

  4. α ρε ζαχαρια τρελανε τους… μάρεσει οταν σε κραζουν αλλα μπροστα σου ολοι σου δινουν το χερι τους. μακαρι να υπηρχαν αλλοι 10 με τις ιδεες σου αλλα ξεχασα, το θεμα μας ειναι ο ψοφος του ιδιοκτητη της κατσικας. βρε καμια χαντρα ματακι κουβαλα πανω σου με ολους αυτους τους καταραμενους ΚΟΤΕΣ!

    • μετά μηρυκαζει ,κ ο ιδιοκτήτης μαζεύει το γάλα,όταν θέλει να την σφάξει πάει στο πατροπαράδοτο σφαγείο.εσυ αντί για χάντρες ,πάρε ένα ρόλο να βάψεις τοίχους,είσαι πρώτος στο γλυψιμο…

  5. Ρε τα μποχαλαριά που μου θέλουν και μπιτς μπαρ με σαρβαιβορ..Μνημόνια μέχρι να καταφέρετε να πείτε το μποχάλι μπουκάλι γίδια!μπππρρρρρ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ