‘’ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ’’,το πιο αγνό κρασί Πανελλαδικά από BIO HELLAS – Δηλώσεις Ν. Μωρέ (ΒΙΝΤΕΟ)

1
1561
Από το 1989 που ξεκίνησε την καλλιέργεια της αμπέλου , από την εποχή που οι απόγονοί του ήταν μικρά ζωηρά παιδάκια, μέχρι και σήμερα  ο Νίκος Μωρές, με την συμπαράσταση της οικογένειας και των φίλων του ντόπιου τοπικού κρασιού, κατάφερε να πιστοποιήσει, με την επιμονή του πρώτα από όλα, στην βιολογική καλλιέργεια και οινοποίηση τα προϊόντα ‘’ΜΕΣΑΡΙΑΝΟΣ’’,ως το πιο αγνό κρασί Πανελλαδικά, σε έλεγχο που έγινε από την BIO HELLAS.
Η διάκριση αυτή έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειες όλων όσων στο νησί επιχειρούν να αναδείξουν την αξία των τοπικών μας προϊόντων, να αξιοποιήσουν την ευφορία της Γής μας, του κλίματος και της παράδοσης μας.
Η αρχαία Κωακή παράδοση στην αμπελουργία και την οινοποίηση, ίσως και να κρύβει το  μυστικό της ευημερίας που έζησε αυτός ο τόπος .
Η φετινή γιορτή των τοπικών προϊόντων, είναι  μια ευκαιρία για τους παραγωγούς και τους πολίτες καταναλωτές να ‘’γιορτάσουν ‘’μαζί  την απόδοση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε για την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, και που έχει ακόμα πορεία να διανύσει μέχρι την κατάκτηση της αγοράς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο κρασι που υπαρχει!!!! Συγχαρητηρια στο Νικο για την ποιοτικη δουλεια που κανει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ