ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 8 Χρόνια Agios Fokas! Η μοναδική θέα #balcony που κλέβει την παράσταση…

1
8426

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων και με τα εγκαίνια #balcony by Agios Fokas που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα με την εντυπωσιακή θέα-αποκάλυψη στην πανέμορφη φυσική ακτή, με την πανσέληνο να καθρεφτίζεται παιχνιδίζοντας πάνω στη θάλασσα, το αγαπημένο beach bar Agios Fokas γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας του.

Πολυάριθμοι ήταν οι φίλοι του Γιώργου και της Μάγκυς -εκτός από τους καθημερινούς επισκέπτες- που πέρασαν το διήμερο αυτό για να τους ευχηθούν αλλά και να θαυμάσουν το νέο εντυπωσιακό μπαλκόνι με την μοναδική θέα στο υπέροχο θαλασσινό τοπίο που επιμελήθηκε η Αρχιτέκτων Μηχανικός Μαρία Η. Καματερού.

Αυτό το μέρος προσφέρει μοναδική χαλάρωση για όσους επιθυμούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας το φρέσκο θαλασσινό αεράκι, κρυστάλλινα νερά πλαισιωμένα από ένα παραδεισένιο κήπο.

Με γνώμονα την αγάπη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο το Beach Club “Αγίου Φωκά» έγινε ένας χώρος απόλυτης χαλάρωσης  φυσικής ομορφιάς και ημερήσιας διασκέδασης. Επίσης, είναι ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες καθώς υπάρχει άφθονη άμμος κατά μήκος της θάλασσας για τα παιδιά.

Είναι ανοιχτό σε καθημερινή βάση και υπάρχει πληθώρα ποτών, αναψυκτικών, καφέ και κοκτέιλ φτιαγμένα με φρέσκα υλικά.

Το φιλικό προσωπικό των παιδιών θα κρατήσει όλη μέρα το χαμόγελο στα χείλη σας και σε περίπτωση που πεινάσετε, μπορείτε να παραγγείλετε ένα σάντουιτς, ένα σνακ ή μια σαλάτα. Ιδανικό μέρος για απόλαυση των διακοπών ή για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο Γιώργο. Καταπληκτική δουλειά. Παρακολουθούσα όλη τη κατασκευή και τελικά δεν κατάφερα να έρθω στα εγκαίνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ