Συνελήφθη 38χρονη στην Κω με 1420 προϊόντα «μαϊμού» για παρεμπόριο

7
5287

Σύλληψη ημεδαπής για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στην Κω     

Την 11-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 38χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε εμπορικό κατάστημα διαθέτοντας προς πώληση -1.420- απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ). Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι είναι ακριβώς αν δεν είναι μαϊμού? Η μεγαλοπρέπεια του Ζωικού βασιλείου δεν μας επιτρέπει να δούμε κάποιες φορές τις αστείες πλευρές των Ζώων (και δη των μαϊμούδων)..μακάρι να επιδείκνυαν οι ελεγκτικές αρχές τον ίδιο ζήλο και αλλού…αλλά τα έχουμε ξαναπεί.Η διαφθορά το Βασίλειον της Ελλάδος!!!

  2. σε ολοκληρη Κω μονο μια 38χρονη συλλαβανε.. νομιζω πως μπορουν να γίνουν και αλλες συλλήψεις με αυτη τη κατηγορία..

  3. 1420 ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ,1420 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,1420 ΣΕΝΤΙΛΙΤΕΡΣ ΠΟΜΠΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΠΉΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΤΙΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΘΥΣΟΥΣ 1420 ΤΣΑΜΠΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ …ΩΡΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ !!!!

  4. 1420 ζαναχ να παρουμε ..δεν σωζεται με τιποτα...όλοι οι Τουριστες της Κω πανε καθε Τριτη απεναντι να παρουν τα ιδια..το χουμε καψει

    …. Κατι σαν να δικασεις τον τραυματιοφορεα που αργησε να παραλαβει το μοτοσυκλετιστη, ενω αυτος που τον εριξε απο τη μοτοσυκλετα περασε με κοκκινο και ο δευτερος που τον πατησε με το αυτοκινητο του ηταν μεθυσμενος.

  5. ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ….ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 38ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΗΚΙΑ…ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  6. ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ …ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 38 ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ….. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…….ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ