Petra Marinou Winery: Ένα ξεχωριστό παραδοσιακό επισκέψιμο μικροοινοποιείο με τοπικό κρασί στο Λινοπότι (φωτό)

18
2912

Η αμπελοκαλλιέργεια και η παραγωγή κρασιού στην Κω έχει ρίζες στην αρχαιότητα και έχει αξιοσημείωτη συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Στο δρόμο του κρασιού της Κω μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων ένα παραδοσιακό επισκέψιμο μικροοινοποιείο με τοπικό κρασί.

Το Petra Marinou Winery βρίσκεται στο Λινοπότι, στο νησί Κώ. Πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και τη δική του ιστοσελίδα petramarinouwinery.com  (Facebook)

στην οποία μπορείτε να γνωρίσετε τα κρασιά και τα πάντα γι’ αυτό:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο. Ειναι ενα υπέροχο κρασί.Πρεπει όλοι να το δοκιμάσουν διότι ειναι κατι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα κρασιά.

  2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  3. ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΣ…Σ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

  4. Το κρασί το λευκό ειναι πολυ ωραίο.Πολυ ωραία σελίδα δεν την γνώριζα. Επίσης μου αρέσουν τα μικρά τα κρασιά

  5. Εγω είχα δει την σελίδα που το είχαν γράψει στο facebook και μου άρεσε και δοκίμασα το κρασί ωραίο θα το περνώ απο εδώ και πέρα

  6. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑ… Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

  7. Μπράβο,αξιζουν πολλά συγχαρητηρια στην οικογενεια Μαρίνου για την εξαιρετική προσπάθεια και το υπεροχα κρασακια.Μην ξεχνάμε οτι αυτό είναι προς ωφελος και του νησιού μας.Συνεχιστε έτσι,δυναμικά και με πολλές επιτυχίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ