Ανακοίνωση Σχολών ΩΜΕΓΑ: Νέες συνεργασίες με Αντώνη Νικοπολίδη & Χρήστο Σπύρου

0
170

Ανακοίνωση Σχολών Ωμέγα.

Ανακοίνωση Σχολών Ωμέγα.

Η γνώση γράφεται με Ωμέγα.
Οι Σχολές Ωμέγα (Αθήνας-Πειραιά-Πάτρα) ανακοινώνουν την φιλοξενία σε Σεμιναριακά μαθήματα τους με τον γνωστό πρώην Διεθνή Τερματοφύλακα Κύριο Αντώνη Νικοπολίδη και νυν Προπονητή της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ,αγωνίστηκε τόσο με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε Αρχηγός και στους δύο συλλόγους, κατακτώντας αρκετούς τίτλους και με τις δύο ομάδες. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας.

Η εμπειρία του, οι Γν..Ω..σεις αλλά κυρίως οι Διεθνείς του παραστάσεις,θα μεταλαμπαδεύσουν τις ικανότητες του στις Σπουδάστριες και στους Σπουδαστές των ειδικότητήτων των Σχολών Ωμέγα.

Φωτογραφία του Νίκος Κιλιμάτος.
Φωτογραφία του Νίκος Κιλιμάτος.

 

Ειδικότητα: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ
Η γνώση γράφεται με Ωμέγα.

Οι Σχολές Ωμέγα (Αθήνας-Πειραιά-Πάτρα) ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία με τον γνωστό,Ολυμπιονίκη της Εθνικής Ελλάδος,(Παγκόσμιο καθώς και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητή) της Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα (1996) και Σιδνεϊ (2000) Kύριο Σπύρου Χρήστο

Η εμπειρία του, οι Γν..Ω..σεις αλλά κυρίως οι Διεθνείς του παραστάσεις,θα μεταλαμπαδεύσουν τις ικανότητες του στις Σπουδάστριες και στους Σπουδαστές των Aθλητικών ειδικοτήτων των Σχολών Ωμέγα.

Ο κάτοχος διπλώματος των Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα Προπονητής Γυμναστικής με Βάρη αναλαμβάνει την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στο συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, μετά από συνεργασία με καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την εκπόνηση προπονητικών προγραμμάτων που θα εφαρμόσουν στους αθλητές τους και για τους τρόπους ελέγχου της αποτελεσματικότητας της προπόνησης.

Φωτογραφία του Νίκος Κιλιμάτος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ