Θεσμός το 1ο τουρνουά κοριτσιών «Χριστίνα Χανή» (ΦΩΤΟ)

0
2112

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά κοριτσιών «Χριστίνα Χανή» που διοργάνωσε η ομάδα μας, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ, στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου.

Το τουρνουά -που θα γίνει θεσμός κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ομάδας μας- είναι αφιερωμένο στην μνήμη της αθλήτριάς μας Χριστίνας Χανή.

Φυσικά, τα σκορ και οι νικητές σε τέτοια παιχνίδια δεν έχουν καμία σημασία, καθώς μοναδικός σκοπός είναι τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι, τιμώντας παράλληλα την μνήμη της Χριστίνας μας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας, Νεκτάριος Χριστοφής, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αδερφό της εκλιπούσης, Χρήστο Χανή.

Μετά την λήξη των αγώνων, έγιναν απονομές αναμνηστικών στις ομάδες, ενώ έγινε και μια ειδική απονομή ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον προπονητή Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για την 35ετή προσφορά του στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΒΣ για την πολύτιμη βοήθεια στην συνδιοργάνωση του τουρνουά, το Τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου για την αφιλοκερδή παρουσία στους αγώνες.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ