ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ Κω: Η Θάλεια Κασάπογλου με τα χρώματα της ομάδας μας στην Α2

0
525

Ο ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Θάλεια Κασάπογλου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διεθνής πλέι μέικερ έχει αποδείξει περίτρανα την αγάπη της προς την ομάδα και το νησί μας, αφού παρά τα πολλαπλά κόστη, στα δύσκολα έμεινε και πάλεψε, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην κατάκτηση ενός στόχου, που έμοιαζε άπιαστος.  Η Θάλεια αποτελεί δικαίως κομμάτι της ομάδας και της ιστορίας της…Είναι πλέον ένα «δικό» μας παιδί!!!

Η πολύχρονη εμπειρία της, οι αγωνιστικές της ικανότητες, το ήθος, ο εξαίρετος χαρακτήρας και η αγάπη της γι αυτό που κάνει προσθέτει ποιότητα στην ομάδα και δίνει περαιτέρω κίνητρα σε όλους..  Θάλεια σε ευχαριστούμε για το πείσμα και την αγωνιστική σου ψυχή..  Σε ευχαριστούμε γιατί δίπλα σου γινόμαστε καλύτεροι, καθώς αποτελείς πρότυπο αθλήτριας και ανθρώπου.

Μία αθλήτρια, που αγωνίζεται για τη φανέλα και παίζει με την ψυχή της και κάθε ομάδα θα ήθελε στο έμψυχο δυναμικό της. Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ και είσαι συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι…!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ