Με απόλυτη επιτυχία η συνεργασία της Π.Α.Ε. Ατρόμητος με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω (Pics)

0
633

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή , πραγματοποιήθηκε εχθές η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. Ατρόμητος με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω.
Στην εν λόγω παρουσίαση, αναλύθηκαν από τον κ.Τόλη Αποστόλου (Υπεύθυνο Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Ατρόμητος) και από τον κ.Άγγελο Χόρτσα (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κ20) το πλάνο και η φιλοσοφία της Π.Α.Ε. Ατρόμητος όσο αναφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες και τις συνεργαζόμενος σχολές καθώς επίσης και οι στόχοι που προκύπτουν από την συγκεκριμένη συνεργασία.

Μεταξύ άλλων για την επιτυχία της επίτευξης της εν λόγο συνεργασίας μίλησαν ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω κ.Πλούμπης Μάριος καθώς επίσης και ο Υπεύθυνος Ακαδημίας κ.Χαράλαμπος Ναβροζίδης ,οι οποίοι και τόνισαν την σπουδαιότητα της, αλλά και τα οφέλη που πρόκειται να αποκομίσει το Κωακό ποδόσφαίρο από αυτήν ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους της Π.Α.Ε. Ατρόμητος για τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν την Ακαδημία του Ανταγόρα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση παρακολούθησαν , οι γονείς δύο Κώων αθλητών και συγκεκριμένα του Στέργου Μαρίνου ο οποίος και αναδείχθηκε μέσα από τον Ατρόμητο και του Αντώνιου Τριμμάτη ο οποίος διαπρέπει με την Κ20 του Ατρομήτου αλλά και με την Εθνική Ομάδα Κ19

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ