Κωακός Όμιλος Μπριτζ: Έναρξη μαθημάτων

0
435

Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα 10:30 θα ξεκινήσουν  τα μαθήματα για τους νέους αθλητές. Ο δάσκαλος και πρόεδρος του Ομίλου μας κος Χατζηχρήστος Δημήτρης, θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ,  παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις  συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για προπόνηση.

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Θα παρακαλούσαμε ιδιαίτερα τους νέους αθλητές καθώς και όλους όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο αλλά ενδιαφέρονται για το Μπριτζ να παρευρεθούν.

 

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΤΙΝΑ» στο κέντρο της πόλης της Κω.

 

 

Για τον Κ.Ο.Μ.ΚΩΣ

 

-ο- -η-

Πρόεδρος Γραμματέας

 

 

Χατζηχρήστος Δημήτρης Φιλοπούλου Σταυρούλα

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ