ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ 32-70 – Ο πρώτος αγώνας στη Β’ Εθνική με ιστορική ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
889

Σήμερα στις 14:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΝΤΑΓΟΡΑ υποδέχτηκε τον ιστορικό Σπόρτιγκ στο κλειστό γυμναστήριο Κω, στο πρώτο παιχνίδι της στην Α2 Κατηγορία (όμιλος νότου).

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν ιστορική για τον Ανταγόρα για πολλούς και διάφορους λόγους. Αφενός γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες και αφετέρου διότι υποδέχτηκε μία ομάδα, η οποία πολλά χρόνια πριν «μεσουρανούσε» στην Α1 αλλά και στην Ευρώπη. Με τη φανέλα του Ανταγόρα αγωνίστηκαν κανονικά η 46χρονη Νάσια Τόσκα (βρίσκεται στην Κω από τις προηγούμενες μέρες), η Γεωργία Βελούδου και η Φιλοθέη Φραζή, που αποτελούν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, όχι όμως και η Ευτυχία Γαλαχουσίδη, που είναι ακόμη ανέτοιμη.

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Θάλεια Κασάπογλου, Γεωργία Βελούδου, Νάσια Τόσκα, Ειρήνη Σβύνου, Αιμιλία Πατμίου, Μαρία Σαράγια, Σταματία Στάκκου, Στέλλα Κουζούκα, Μελίνα Χατζηνικολάου, Ελένη Δρεττάκη, Φιλοθέη Φραζή και Σταματία Μαρκόγλου.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Ανθή Χαϊνά (Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας) και ο Αλέξανδρος Κοτσίρης (Αχαΐας- Ηλείας) διαιτητές Β’ Εθνικής.

Διαιτητές: Χαϊνά – Κοτσίρης

Α’ δεκάλεπτο: 9-26

Β’ δεκάλεπτο: 14-33

Γ’ δεκάλεπτο: 25-55

Δ’ δεκάλεπτο: 32-70

BINTEO Live streaming από giafkasports.gr

Και ΒΙΝΤΕΟ με φάσεις του αγώνα από Μιχάλη Χατζηθέμελη:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ