ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΩ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΛΕΡΟ

1
672
ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΩ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΛΕΡΟ

Διοργανώνεται από τον KAO ΦΙΛΙΝΟΣ με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω και με την έγκριση της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας ΕΟΠ , στο νησί της Κω Ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την ονομασία “3ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΩΑΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ 2017”. Ο αγώνας είναι ΟPEN , τοπικός και φιλικός και θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους του νησιού μας , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή .
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9,30 από τη πλατεία Ελευθερίας με προεκκίνηση μέχρι τη πλατεία με τις σημαίες όπου θα ξεκινήσει κανονικά ο αγώνας . Διαγράφοντας μια διαδρομή 90 χλμ., αφού διέλθει απο Ζηπάρι, Αντιμάχεια , Κέφαλο (εστιατόριο Αφροδίτη -Μιχάλη Βαβίθη) , Καρδάμαινα Πυλί Ζιά Πλατάνι θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο Μαρμαρωτό
Η απονομή θα γίνει στη πλατεία Ελευθερίας γύρω στις 14,00
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 18-29 30-39, 40-49 50-50+ Κάθε κατηγορία δε μπορεί να έχει λιγότερες από 6 συμμετοχές. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεταφέρονται οι συμμετοχές στην επόμενη κατηγορία εκτός απο την 50+ που θα μεταφέρεται στη προηγούμενη. Για τον υπολογισμό της ηλικίας υπολογίζεται το έτος γέννησης αφαιρούμενο από το τρέχον έτος. Όχι ο μήνας
ΠΟΛΗ: Κως
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 5/11/2017 και ώρα 9:30 πμ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 90 χιλιόμετρα
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Υποχρεωτική η χρήση κράνους
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 5/11/17 ώρα 20:00μμ.για να ετοιμάσουμε σχετικά κύπελλα και μετάλλια Όλοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση εδώ:
https://docs.google.com/…/1c1ao-SLc7WR17m0O1-FL1Of-W3G…/edit

OIKONOMIKOI OΡOI: Κόστος συμμετοχής 5 € για τη κάλυψη εξόδων καυσίμων εθελοντών του αγώνα που θα μας συνοδεύσουν.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 8,30 π.μ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Θα διεξαχθεί στις 19:00 της προηγούμενης ημέρας στο CAFEDINO
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σε σταθερό σημείο θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία του κ.Σερνικού.
ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει ένας (3) σταθμός ανεφοδιασμού, τροφοδοσίας ( μπάρες ) και υδροδοσίας των αθλητών. ( , Αντιμάχεια SUPER MARKET KRITIKOS, Κέφαλος (εστιατόριο Αφροδίτη -Μιχάλη Βαβίθη)και Καρδάμαινα SUPER MARKET Νικολένδρη Δαυίδ)
ΣΕΔ >Σημείο ελέγχου διέλευσης .Θα υπάρχουν 3 ΣΕΔ.Το ένα στο SUPER MARKET KRITIKOS Αντιμάχειας το 2ο στην Κέφαλο (εστιατόριο Αφροδίτη -Μιχάλη Βαβίθη) το 3ο στη Καρδάμαινα SUPER MARKET Νικολένδρη Δαυίδ) το 4ο Ζιά (Εστιατόριο ΟΛΥΜΠΙΑ 2)
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο και διασώστες , θα βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη , αποφασίζει επί τόπου η οργανώτρια
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο , 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλα, σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αναμνηστικό μετάλλιο. Υποχρεωτική η παρουσία των αθλητών στις απονομές για να παραλάβουν τα κύπελλα και τα μετάλλια .
Θα υπάρξει και βαθμολογία ομάδων από 3 ποδηλάτες η κάθε μία.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ : Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η ρύπανση της περιοχής του αγώνα με μπουκάλια νερό ή συσκευασίες από μπάρες ή gel.(Εξαιρείται απόσταση έως 50 μέτρα από το σημείο εφοδιασμού ή υδροδοσίας μιας και θα τα μαζέψουν εθελοντές).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ