ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω: Νίκη και με Ροδίων οι νεάνιδες στο βόλεϊ – Νίκη και στις κορασίδες- Ήττα για το ανδρικό στην Α2

0
680

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Ροδίων Άθλησις εκτός από την ανδρική ομάδα του στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, και τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή του βόλεϊ.

 

Νωρίς το απόγευμα αγωνίστηκαν οι νεάνιδες με την ομάδα του ομίλου να επικρατεί με 3-1 σετ κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλά μετά τα δύο πρώτα σετ στα οποία επικράτησε εύκολα σχετικά, έκανε λάθη στην υποδοχή και η αντίπαλη ομάδα κατάφερα να πάρει το τρίτο σετ. Όμως στο τέταρτο σετ τα κορίτσια θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και επικράτησαν εύκολα κάνοντας το 3-1 και συνεχίζουν το πρωτάθλημα με μία νίκη ακόμα στο ενεργητικό τους.

Αναλυτικά:

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ροδίων Άθλησις 3-1 (25-20, 25-7, 24-26, 25-12) σε 106’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓ., ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Χ., ΖΑΜΑΓΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΙΣΙΡΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ.

Ροδίων Άθλησις (Βασίλης Προδρομίδης) ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ, ΚΑΜΟΙΣΗ, ΜΕΝΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ,, ΜΑΛΛΙΟΥ, ΚΟΥΝΙΟΥ, ΝΤΕΜΟ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΟΥΡΕΔΙΝ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΕΡΑΚΗ, ΜΑΓΚΟΥ

Ξεκίνημα με νίκη και στις κορασίδες

Μετά το παιχνίδι των νεανίδων ακολούθησε και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην κατηγορία των κορασίδων, το οποίο ήταν και πρεμιέρα του πρωταθλήματος κορασίδων.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν περίπου ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι στις νεάνιδες. Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή ότι είναι καλύτερη και προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά ανεξήγητα ήταν πολύ κακή στο τρίτο σετ το οποίο και έχασε ενώ έδειξε κακή εικόνα και στο τέταρτο σετ. Όμως σε κρίσιμα σημεία αλλά κυρίως στο τέλος του σετ τα κορίτσια έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ και της νίκης με 3-1 σετ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4-11-2017  17.00 κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ροδίων Άθλησις 3-1 (25-15, 25-20, 18-25, 25-23) σε 96’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΣΙΡΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ.

Ροδίων Άθλησις (Βασίλης Προδρομίδης) ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ,, ΜΑΛΛΙΟΥ, ΚΟΥΝΙΟΥ, ΝΤΕΜΟ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΟΥΡΕΔΙΝ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΕΡΑΚΗ, ΜΑΓΚΟΥ, ΠΕΡΟΥ.

Ήττα στο ξεκίνημα για το ανδρικό στην Α2

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στην πρεμιέρα με την ομάδα του Ροδίων Άθλησις.

Αν και η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν φιλότιμη η ομάδα της Ρόδου ήταν ανώτερη και πιο έτοιμη και πήρε το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Η ομάδα μας έδειξε διάθεση και προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να σταθεί ανταγωνιστικά στο γήπεδο. Είχε προβλήματα στην υποδοχή και στο μπλοκ τα οποία αποδείχτηκαν αξεπέραστα. Καθώς η προετοιμασία της ομάδας ήταν ελλιπής φαίνεται πως θα αρχίσει να ανεβαίνει και να σημειώνει πρόοδο μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων γονέων αθλητών της ομάδας μας Ζαμάγια Νίκου και Μωρέ Ευάγγελου που κτυπήθηκαν από την επάρατη νόσο το προηγούμενο διάστημα.

Το Δ.Σ. και η οικογένεια του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους αθλητές μας και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4-11-2017   19.00  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ροδίων Άθλησις 0-3 (13-25, 19-25, 14-25) σε 70’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (Λ), ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝ., ΖΑΜΑΓΙΑΣ Γ., ΒΡΑΧΝΑΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ Π., ΠΕΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ Π., ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ (Λ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

Ροδίων Άθλησις (Νίκος Τρατσέλας) ΜΑΚΡΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΥΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ

http://www.aoathlopaidionko.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ