ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Προσβάλλει τους αθλητές μας η προσπάθεια να αποδώσουν στους διαιτητές την ήττα τους

0
616

Η διοίκηση οι προπονητές και συνεργάτες αλλά κυρίως οι αθλητές μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που κατέκλεισαν για μια ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Κω και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην μεγάλη νίκη της ομάδας μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και εναλλασσόμενα συναισθήματα σε όλη την διάρκεια του.

Η δίκαιη και καθαρή νίκη μας είχε μοναδικούς και μεγάλους πρωταγωνιστές τους αθλητές μας στους οποίους αξίζουν ο σεβασμός και το χειροκρότημα. Επίσης συγχαρητήρια και στους αθλητές του Διαγόρα για την προσπάθεια τους.

Δεν πρόκειται βέβαια να ασχοληθούμε με ανακοινώσεις με τις οποίες προσπαθούν να καλύψουν ορισμένοι τις ευθύνες τους και να αποδώσουν στους διαιτητές την ήττα τους. Αυτό προσβάλλει κυρίως τους αθλητές μας και την προσπάθεια τους αλλά και δεν συνάδουν τέτοιες ενέργειες και μέθοδοι με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό και δεν πρόκειται βέβαια να παρεκκλίνουμε από την τακτική μας, να μην διαμαρτυρόμαστε και να μην αποδίδουμε σε άλλους τις ήττες μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ήθος και κυρίως σεβασμό για όλες τις ομάδες

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ