ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο CASA COOK HOTEL | Ευχαριστήριο στον κ. Γαβρίλο Καραθωμά

0
1136

Η διοίκηση, οι αθλητές, οι συνεργάτες και όλη η οικογένεια του συλλόγου μας, ευχαριστεί τον κ. Καραθωμά Γαβρίλο, που μας εμπιστεύτηκε το όνομα CASA COOK και την φετινή χρονιά.

Η συνεργασία μας και η πολύτιμη συνεισφορά του CASA COOK στην επίτευξη της ανόδου στην Β’ Εθνική συνεχίζετε και είναι και φέτος ένας δυνατός πυλώνας στήριξης στην δύσκολη προσπάθεια μας.

Το CASA COOK HOTEL COS είναι μια πολύ ξεχωριστή και εντυπωσιακή ξενοδοχειακή μονάδα και προσφέρει πρωτότυπες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Πολυβραβευμένο από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για το νησί μας.

Η συμπόρευση μας αποτελεί τιμή και χαρά για όλους μας έχοντας καταφέρει το όνομα ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – CASA COOK να γίνει συνώνυμο επιτυχιών.

Οι αθλητές μας και οι προπονητές συνοδευόμενοι από την διοίκηση επιστρεφθήκαμε το CASA COOK HOTEL COS και ξεναγηθήκαμε από τον κ. Καραθωμά. Είδαμε και γνωρίσαμε από κοντά τους υπέροχους χώρους αλλά και την άψογη και εγκάρδια φιλοξενία του οικοδεσπότη μας, στον οποίο κάναμε δώρο ένα κομμάτι από το παρκέ του γηπέδου με τις υπογραφές όλων των αθλητών μας.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κ. Καραθωμά για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας σε μια ομολογουμένως δύσκολη οικονομικά περίοδο

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ