ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – CASA COOK HOTELS ο νέος χορηγός της ανδρικής ομάδας!

0
189

 

Θέμα : Τροποποίηση ονομασίας της αντρικής ομάδας μπάσκετ για το 2016-2017

Το ΔΣ του συλλόγου μας συμφώνησε με τον κ. Καραθωμα Γαβριλο και για την σεζόν 2016-2017 θα έχει για χορηγό στην αντρική ομάδα μπάσκετ στην Γ’ Εθνική το CASA COOK hotels.

Από σήμερα η ονομασία της ομάδας μας θα είναι :

ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – CASA COOK HOTELS

Παρακαλούμε όλα τα ΜΜΕ να αναφέρονται για την ομάδα του αντρικού με την νέα ονομασία.

Ευχαριστούμε τον κ.Καραθωμα για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας σε μια ομολογουμένως δύσκολη οικονομικά περίοδο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το ΔΣ και οι προπονητές του συλλόγου μας, συγχαίρουμε την ομάδα του Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΣ για την διοργάνωση του τουρνουά «7η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΙΑΛΥΣΟΣ 2016».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στον κ. Χατζηκαλημερη Γιώργο για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία τους. Η οικονομική ενίσχυση προς την αποστολή του συλλόγου μας και για τις 4 ομάδες (περισσότερα από 60 παιδιά) και οι προσφορά των μετακινήσεων ήταν πολύτιμη βοήθεια για την παρουσία μας στο νησί της Ρόδου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό να βρουν μιμητές , με στόχο και σκοπό να δίνουμε ευκαιρίες αλλά και διεξόδους στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και συνοδούς του συλλόγου μας που βοήθησαν με την παρουσία τους ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα σε μια αποστολή που ξεπέρασε τα 100 άτομα.

Αγαπητοί φίλοι του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας και καλή επιτυχία για όλα σας τα τμήματα

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ