Ένας Σπύρου… μα τι Σπύρου! Ο δικός μας, Μάριος

1
1356

Tι σου είναι το ποδόσφαιρο ρε παιδιά, από τη μια στιγμή στην άλλη… έρχονται τα πάνω κάτω… και τα κάτω επάνω! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Tι σου είναι το ποδόσφαιρο ρε παιδιά, από τη μια στιγμή στην άλλη… έρχονται τα πάνω κάτω… και τα κάτω επάνω!

Δε μιλάμε μόνο για τη ροή της αναμέτρησης της Τυλίσου με τις Μοίρες. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε έναν παίχτη αλλά και στη προπονητική κίνηση του κόουτς Φιολιτάκη στη σκακιέρα των τεσσάρων γραμμών.

Ο Γιώργος (Φιολιτάκης) έχει κρατήσει στο πάγκο το νέο μεταγραφικό απόκτημα που ακούει στο όνομα Μάριος Σπύρου. Αποφασίζει να τον ρίξει στο ματς στο 61ο λεπτό και ενώ η Τύλισος είναι πίσω στο σκορ(0-1) από το 20’ με… αυτογκόλ του Κριτσωτάκη.

Ο Σπύρου στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδος, στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα… ισοφαρίζει σε 1-1 , μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο γήπεδο! Αιφνιδιάζονται στις Μοίρες, και σχεδόν δέκα λεπτά μετά(73’) πάλι ο Σπύρου, κάνει την ολική ανατροπή…2-1. Και τι σας λέει ότι η Τύλισος… πέτυχε τρία τέρματα… για να επικρατήσει με 2-1; Δε ξεχνάμε να σας αναφέρουμε πως μέχρι το 2-1, βασικά στο πρώτο 45λέπτο, η ομάδα του άλλου Γιώργου, του Φοινοκαλιώτη, θα μπορούσε βάση ευκαιριών, να είχε πάρει προβάδισμα ασφαλείας.

Να μη ξεχάσουμε επίσης… πως ο νεαρός Μυλωνάκης, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Τυλίσου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, σε κάμποσες φάσεις των αντιπάλων του. Να μη ξεχάσουμε… την επιστροφή Κορδονούρη, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε περάσει.

Η παρουσία του στα μετόπισθεν, αλλά και στη ψυχολογία της Τυλίσου, ήταν ξανά… ορατή. Για τον Σπύρου να προσθέσουμε, έδωσε μεγάλη μάχη… περιφερειακή ο πρόεδρος Κουβίδης(ο παγωτάκιας!) να ντύσει στα πράσινα τον Σπύρου, παίρνοντας τον από τον Γιούχτα.

Η Τύλισος με το τρίποντο της Κυριακής, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δυο ήττες κα μια ισοπαλία. Ισοβαθμώντας πλέον με τις Μοίρες, οι οποίες με τη σειρά τους, γνώρισαν την ήττα μετά από ένα σερί… έντεκα αήττητων παιχνιδιών!

Ότι βρέθηκαν προς το φινάλε από ένας παίχτης κάθε ομάδος, με απαράδεκτη συμπεριφορά και τίναξαν ολίγο το ματς στον αέρα, αφού τους ακολούθησαν και άλλοι… άντρες.

Θέλουμε λοιπόν να γράψουμε τα εξής, είναι δεδομένο πως Τύλισος και Μοίρες, είναι αγαπητά σωματεία μεταξύ τους, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Επίσης, κάτι πρέπει να γίνει, γενικά, και με τα… παλικάρια της κερκίδας! Βρε ξεχνάτε τι έχει πει ο… Ομπάμα μας; Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή… είναι διασκέδαση!…

ΠΗΓΗathleticradio.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΘΕΜΑΤΑ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ