ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εορταστική ατμόσφαιρα η βασιλόπιτα του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στο Kos Hotel Junior Suites

1
2530

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κω στο κατάμεστο από παίκτες, φίλους, γονείς και παράγοντες του συλλόγου Kos Hotel Junior Suites.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για τη νέα χρονιά ο π. Περικλής.

Εκ μέρους του ΔΣ η Σέβη Κουλάκη πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο Σ. Χαρτοφύλη και τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισε όλους του παριστάμενους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα τμήματα του συλλόγου ξεκινώντας από το ανδρικό (με τις επιχτυχίες που σημειώνει) έως τις ακαδημίες.

Ευχαρίστησε δε όλους τους χορηγούς της ομάδας και της αποψινής εκδήλωσης ( τον κ. Βολακά για το κόσμημα, την επιχείρηση ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για την κλήρωση μιας καφετιέρας, το Ζαχαροπλαστείο ΠΙΚΟΥΛΑ για την βασιλόπιτα και το μπουφέ και το Kos Hotel Junior Suites για τη φιλοξενία και τα ροφήματα -ΒΙΝΤΕΟ)

Εκ μέρους των ακαδημιών τις ευχές του προς τα παιδιά και τους γονείς έδωσε επίσης ο υπεύθυνος του τμήματος, Αντώνης Ασημακόπουλος και εκ μέρους του Δήμου Κω ο υπεύθυνος αθλητισμού, Θάνος Σταματάκης (ΒΙΝΤΕΟ).

Τυχερή της βραδιάς η οποία κέρδισε το φλουρί και το κόσμημα ήταν η Πηνελόπη Κατσάδου και στην κλήρωση για την καφετιέρα που αποκλούθησε η Νικόλ Τενζ-Πουλιού (φωτό)

Μια μικρή έκπληξη της βραδιάς ήταν η τούρτα για τα γενέθλια  του νέου «αστεριού» του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, Πέτρου Καραθωμά (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ