ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ενθαρρυντική συμμετοχή ο Λαϊκός γύρος πόλεως Κω από ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ| Τα έσοδα για το σεισμόπληκτο 1ο Γυμνάσιο

5
1976

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ενθαρρυντική συμμετοχή -παρότι ο καιρός μας τα χάλασε λίγο- πραγματοποιήθηκε σήμερα ο βραδινός Λαϊκός Γύρος στην πόλη της Κω που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κω, και τον ΔΟΠΑΒ.

Η συμμετοχή είχε  ορισθεί στα 5€ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες του σεισμόπληκτου 1ου Γυμνασίου Κω.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 5μμ παρουσία του Υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Θ. Σταματάκη μπροστά από το Δημαρχείο Κω, παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Κω Π. Πηλιγκός και ο Πρόεδρος του Συλλ. Γινέων Ν. Μιμερίνης (παίρνοντας μέρος και στον λαϊκό γύρο). Ενώ καθόλη τη διαδρομή ουσιαστική ήταν η βοήθεια και η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ, της Δημ. Αστυνομίας και της ΕΟΔ Κω με το διασωστικό όχημα και την πολυμελή ομάδα της.

Ακολούθησε η διαδρομή από Αβέρωφ, Φιλίνου, Κανάρη, Μ. Αλεξάνδρου, Ελ. Βενιζέλου, Αρτεμισίας μέχρι κλειστό γυμναστήριο και επιστροφή μέσω της παραλιακής στην πλ. Ελευθερίας όπου δόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα σε όσους έλαβαν μέρος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ???????????? ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΠΑΒ????????????????

  2. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ????????????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??????????? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ????????? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Εκδήλωση στο πόδι σχεδιασμένη. ..για να πούμε ότι κάτι κάναμε.Ανύπαρκτη η διοίκηση του διοργανωτη συλλογου με αποτέλεσμα το διασυρμό της επιτυχημένης, κατά τα άλλα, αθλητικής δράσης βραδινων λαϊκών δρόμων σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Βραβεύσεις μεταξύ μας για να επικαλυπτουμε την παντελή ανυπαρξία μας στα ουσιώδη .Ευελπιστούμε σε καλύτερη οργάνωση….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ