ΑΟ Αθλοπαιδιών (βόλεϊ): Ήττα με 0-3 σετ για την πρεμιέρα της Α2 ανδρών απ’ τον Γ.Σ Απόλλων

0
213

Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω έκανε την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Κόντρα σε μια ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει, έχοντας στο ρόστερ της σπουδαίους παίκτες ο «νεανικός» Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ηττήθηκε με 0-3 σετ για την πρεμιέρα της Α2 ανδρών απ’ τον Γ.Σ Απόλλων. Το άγχος ήταν εμφανές στις προσπάθειες των αθλητών του Α.Ο. Αθλοπαιδιών , ενώ ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός στο σερβίς και υποχρέωνε την ομάδα μας να μην έχει πολλές επιλογές στην επίθεση.

Ο κόσμος αγκάλιασε τις προσπάθειες των παιδιών του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και γέμισε το Κλειστό γυμναστήριο Κω, με τον Όμιλο να κοιτάει στα μάτια όσο μπορούσε τον Απόλλων ο οποίος σαν σαφώς πιο έμπειρη ομάδα κατάφερε να περάσει απ’ το Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Αναλυτικά:

Κως κλειστό γυμναστήριο

Κυριακή 6-11-2016

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Γ.Σ. Απόλλων 0-3 (15-25, 20-25, 9-25) σε 64’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Γ.Σ. Απόλλων (Κουμπλής Τ.) ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΑΣΑΤΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΣΑΜΑΝΤΑΣ, ΑΝΑΓΝΟΥ, ΛΕΝΑΣ, ΧΑΤΖΗΚΑΛΦΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ