ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Επιτυχίες Αθλητών μας στο ΠΑΝ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Taekwon-Do

0
703

Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

ΠΑΝ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TaekwonDo

Στο φουλ οι μηχανές για τον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ για το 2018.

Στο Παν – Δωδεκανησιακό Κύπελλο TaekwonDo συμμετείχε ο σύλλογος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛ.Ο.Τ.), στους αναγνωρισμένους αθλητικούς συλλόγους οι οποίοι καλλιεργούν το επίσημο ολυμπιακό άθλημα του TaekwonDo.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Α.Σ. Κεφάλου συμμετείχε με πέντε (5) αθλητές, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και πέτυχαν για ακόμη μια φορά το 100 της % της επιτυχίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κατακτώντας πέντε (5) μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

Ασταμάτητος ο Γιώργος Σταμάτης ο οποίος συνεχίζει να κάνει συλλογή από χρυσά μετάλλια, για ακόμη μια φορά στην 1η θέση με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του. Χρυσή επιστροφή στο αγωνιστικό κομμάτι για τη Φωτεινή Ξενίκα η οποία κατέλαβε την 1η θέση με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της. Η πρωταθλήτρια στα μάτια όλων Άρτεμη Φωτιάδου κατέλαβε τη 2η θέση με ασημένιο μετάλλιο. Στην 3η θέση τερμάτισε με χάλκινο μετάλλιο, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Ξενίκας, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις μια σημαντική θέση στο πανελλήνιο. Σταθερή και εκπληκτική παρουσία για ακόμη μια φορά από τον Χαράλαμπο Δραμουντανή ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις σημαντικές επιτυχίες τους, καθώς επίσης και στην ΕΛ.Ο.Τ. που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετέχουν σε διοργανώσεις στην ακριτική Δωδεκάνησο. Τέλος θερμές ευχαριστίες στη Blue Star για τη βοήθειά της.

Συνεχίζουμε πάντα με τα καλύτερα για τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ.

Μιχαήλ Μπίλλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ