ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το «σήκωσαν» & οι δύο! Το μεγάλο φιλικό του Μ. Σαββάτου εδώ και 22 χρόνια στις Δικαστικές Φυλακές Κω από τον Τζερώνε

3
1019
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για 22 συνεχή χρόνια δόθηκε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο ραντεβού για τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στις Δικαστικές Φυλακές Κω ανάμεσα στην ομάδα επιλέκτων Κω και των τροφίμων του σωφρονιστικού καταστήματος.

Με πολύ πάθος, ωραία γκολ, πολλές καλές φάσεις και ευκαιρίες και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ματς.

Οι παλαίμαχοι Κω έχοντας από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων (όλοι σε καλή φόρμα) κέρδισαν με 4-2 με γκολ που πέτυχαν οι: Μανώλης Ζαϊμάκης, Θανάσης Βογιατζής, Κώστας Καραθωμάς και Μιχάλης Γιωργαλλής.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων στις δύο ομάδες, ενώ το κύπελλο των επιλέκτων αφιερώθηκε και φέτος στον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη μιας και ήταν από τους πρώτους που ενθάρρυνε τον φίλο του Διαμαντή Κεφαλιανό (Τζερώνε) για την καθιέρωση του εν λόγω αγώνα.

Χορηγοί του αγώνα φέτος ήταν το H20 και η ταβέρνα «Αντωνάς». Ενώ, ο ΔΟΠΑΒΣ έδωσε τα κύπελλα και τα μετάλλια.

«Ευχή» όχι μόνο του Διευθυντή των Φυλακών αλλά και όλων μας προς τον ΔΟΠΑΒΣ, την Περιφέρεια και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα του χρόνου το καθιερωμένο φιλικό να διεξαχθεί… όχι σε χώμα, αλλά σε τάπητα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Θάνος Σταματάκης ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, ο Διευθυντής των Δικαστικών Φυλακών Κω Γιώργος Δέμος, όπως και ο πρ. Διευθυντής κ. Καραθάνος.

Σύνθεση της ομάδας των επιλέκτων Κω:

Μιχάλης Κεφαλιανός (τερματοφύλακας | και φέτος στάθηκε δυναμικά σώζοντας την ομάδα σε πολλές καλές ευκαιρίες της άλλης ομάδας, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν όλοι οι παίκτες)

Γιάννης Φρατζάκης

Κώστας Καραθωμάς

Μιχάλης Γιωργαλλής

Μπάμπης Ναβροζίδης

Παντελής Ζαμάγιας

Θανάσης Βογιατζής

Μανώλης Ζαϊμάκης

& Χάρης Φρατζάκης

(Oι πρόσθετες φωτο από την έναρξη του αγώνα και το κλείσιμο με τις απονομές είναι από τον καλό φίλο και συνάδελφο Στάθη Πίτση από το vimatisko.gr)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο.
    Να πλαισιωθεί και απο άλλες συχνές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δράσεις.
    Να νοιώθουν όσο μπορούμε πιο ανθρώπινα οι έγκλειστοι μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ