Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Πρωτάθλημα η ΑΕΚ, κανόνι ο Αραούχο της Κω!!! (vid & pics)

Πρωτάθλημα η ΑΕΚ, κανόνι ο Αραούχο της Κω!!! (vid & pics)

0
1830

Γαζώνει στα Δωδεκάνησα η ΑΕΚ Κως με τον δικό της Αραούχο…,τον Γιώργο Κεφαλιανό. Ο πιστολέρο των “βυσσινί” σήκωσε τον τίτλο του πρωταθλητή και περιμένει την ΑΕΚ του Χιμένεθ για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 24 χρόνια.

Στο ψυγείο μπαίνουν για ένα μήνα, τα μπουζούκια…, για τους παίκτες του Λεωνίδα Κούτσικα, του προπονητή των επιτυχιών της Νούμερο ένα ποδοσφαιρικής δύναμης σε όλα τα Δωδεκάνησα,της ΑΕΚ Κως αφού ο τρελός Ενωσίτης κόουτς θέλει η ομάδα του να κάνει φιέστα στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ…

Συνέντευξη στην Έλενα Γιαννικώτσιου

Το πρώτο κανόνι της ομάδας, ο Γιώργος Κεφαλιανός που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ και μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού αποθέωσε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ: «Αυτή η ομάδα έδωσε ότι ψυχικά αποθέματα είχε για να κατακτήσει δικαιώτατα το πρωτάθλημα.Το θέλαμε περισσότερο,υπερβάλαμε εαυτόν και μάγκικα ήρθε στην κατοχή μας. Το μπράβο του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο κύπελλο για εμάς».

Ο 21χρονος επιθετικός έχει την τιμητική του στο νησί. Σύσσωμα τα τοπικά Μέσα τον συγκρίνουν με τον , Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν, ότι παίζει στη λάθος ΑΕΚ.

Ο ίδιος χαμογελάει στα κολακευτικά κοπλιμέντα αλλά τι λέει για όλα αυτά; «Ο κόσμος με συγκρίνει με έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.Τιμή μου και καμάρι μου.Έχω όμως το δικό μου ποδοσφαιρικό αποτύπωμα και αποφεύγω τις συγκρίσεις. Θα προτιμήσω το Γιώργος».

Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών, Λεωνίδας Κούτσικας, από την πλευρά του πρόσθεσε: «Η ομαδάρα μου είχε έναν στόχο εξ’αρχής,να σηκώσει την κούπα.Η αποστολή ήταν δύσκολη,αλλά εμείς είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα.Οι μάγκες μου έκαναν τα απίστευτα σε όλους τους αγώνες.Χίλια μπράβο».

Το πρωτάθλημα της Super League μετά από πολλά χρόνια έγινε ανταγωνιστικό. «Oι ομάδες που έπαιξαν μπαλάρα ήταν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ έχασε τα πάντα από το ματς με τον Ολυμπιακό.Έχει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί σε όλα αυτή η ομάδα. Θα επικεντρωθώ στην ΑΕΚ, είχε την ποιότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρώπη αποκλείστηκε αήττητη. Της αξίζει. Και επιτέλους είδαμε,όχι μία, αλλά δυο ομάδες να βάζουν δύσκολα στον Ολυμπιακό».

Στο τέλος ο κόουτς σχολίασε τα όσα λέγονται για ποδοσφαιρικό Grexit.« Ας ελπίσουμε ότι δε θα μας διώξουν από την Ευρώπη με τις εγγύησεις του Γραμμένου», κατέληξε.

Πηγή: http://www.aek-live.gr/protathlima-i-aek-kanoni-o-araoucho-tis-ko-pics/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ