Αιματηρά επεισόδια σε αγώνα μπαράζ της Γ’ Εθνικής | Σε παιδικό αγώνα δάγκωσαν αστυνομικό

0
985

Εκτεταμένα επεισόδια αμαύρωσαν τον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ της τρίτης κατηγορίας, με έπαθλο την άνοδο στην Football League, ανάμεσα στον Αήττητο Σπατών και τον Εθνικό Πειραιώς.

Ενώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα και σε αθλητικά πλαίσιο, στην ανάπαυλα επικράτησε ένταση στην εξέδρα των φιλάθλων του Εθνικού και ακολούθησε συμπλοκή με άντρες των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια εκτονώθηκαν μετά από λίγη ώρα, αλλά κάποια κεφάλια «άνοιξαν» και το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Οι φωτογραφίες είναι από το rpn.gr.

Αήττητος - Εθνικος - επεισόδια - ΜΑΤ - Σπάτα
Αήττητος - Εθνικος - επεισόδια - ΜΑΤ - Σπάτα
Αήττητος - Εθνικος - επεισόδια - ΜΑΤ - Σπάτα

πηγή: ant1news.gr

ΑΗΤΤΗΤΟΣ για τα επεισόδια:

300-350 φίλαθλοι του Εθνικού συνόδευσαν την ομάδα τους. Από την άλλη πλευρά πάνω από 1500 φίλαθλοι στην πλευρά του ΑΗΤΤΗΤΟΥ.
ΜΕΛΑΝΟ σημείο μόνο τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στην πλευρά των φιλοξενούμενων και των ανδρών της Αστυνομίας, χωρίς να γνωρίζουμε πως ακριβώς δημιουργήθηκαν η πως ξεκίνησαν.
Βέβαια στις ειδήσεις σε ιδιωτικό κανάλι αναφέρθηκε ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ των αστυνομικών και φιλάθλων του ΑΗΤΤΗΤΟΥ αν και έβλεπαν ότι φορούσαν μπλε εμφανίσεις και έλεγαν ότι τα μπλε είναι της ομάδας του Εθνικού, προφανώς δεν πήραν στοιχεία από την αστυνομία κάτι που πιστεύουμε να επανορθώσουν άμεσα.

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Εθνικού

Τον σοβαρό προβληματισμό και την έντονη δυσαρέσκεια της εκφράζει η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς για τα ατυχή γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων. Η χρήση υπέρμετρης βίας από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας κατά φιλάθλων του Εθνικού -κυριολεκτικά δια ασήμαντον αφορμή- αποτελεί λυπηρό φαινόμενο και χρήζει περαιτέρω συλλογικής σκέψης.
Πρόκειται για ένα μεμονωμένο, ανύποπτο και ατυχές περιστατικό φιλάθλου του Εθνικού, που ξεκίνησε από τυχαίο συμβάν στο κυλικείο του γηπέδου με την ακούσια θραύση ενός ποτηριού, που γιγαντώθηκε προκαλώντας την αλόγιστη χρήση βίας εκ μέρους της Αστυνομίας και εξαπλώθηκε άμεσα κατά δεκάδων φιλάθλων, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά μικρής ηλικίας. Διευκρινίζεται πως δεν συμμετείχε σε καμία περίπτωση φίλαθλος της γηπεδούχου, γεγονός που προκαλεί απορίες για το υπέρμετρο της χρήσης βίας πολλών οργάνων της τάξης κατά ενός, καθώς και της ρίψης κροτίδων κρότου-λάμψης κατά πάντων και αδιακρίτως που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον τεσσάρων φίλων του Εθνικού με δεκάδες ράμματα και εγκαύματα σε μια περίπτωση.
Μια αντίδραση εκ μέρους της Αστυνομίας που κανείς δεν περίμενε σε ένα τόσο ήρεμο και αθλητικό κλίμα. Κίνηση η οποία όχι μόνο δεν λειτούργησε κατασταλτικά αλλά αντιθέτως προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση όλων των παρευρισκομένων φιλάθλων που παρατηρούσαν έκπληκτοι να ασκείται άνευ λόγου βία σε όποιον ατυχώς βρισκόταν δίπλα σε όργανα της τάξης.

Θεσσαλονίκη: Έκτροπα σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου – Δάγκωσαν αστυνομικό

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη – Τρεις συλλήψεις γονέων, ένας αστυνομικός τραυματίας με δάγκωμα και εκδορές στο χέρι του

Άγριο ξύλο σε αγώνα παιδικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη

Στο φινάλε του ματς του Νέου Ρυσίου με το Αγγελοχώρι, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, γονείς παιδιών, στην κερκίδα, ήρθαν στα χέρια! Στο επεισόδιο συμμετείχαν και παράγοντες, άνθρωπο ποδοπατήθηκαν, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρενέβησαν προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση ενώ έγιναν και προσαγωγές.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ