ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και στην Κω από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

11
4175

Κρατώντας σημαίες του δικεφάλου και με συνθήματα υπέρ της ομάδας, οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν για τη μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήξη του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας, κερδίζοντας 0-2 την ΑΕΚ, κατέκλυσαν την πλατεία Λευκού Πύργου και βγήκαν στους δρόμους για πανηγυρισμούς σε όλη την Ελλάδα (φωτό-βίντεο από την πλ. στα Δελφίνια στην Κω μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ)

 

ΦΩΤΟ Οι πανηγυρισμοί από το Λευκό Πύργο:

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πηραν και ενα κυππελο χωρις οφσαιντ τα ουγκανα που εχουν φαει 4 απο τη λαρισα σε τελικο..ευτυχως που δεν παιζαν με τη Λαρισα οι κλαψες που δεν εχουν εγχρωμη φωτο απο κατακτηση πρωταθληματος..

    • ρε ουστ απο δω, παοκάρα του χρόνου πρωτάθλημα και όταν δω τη μεγάλη κούπα στο Λευκό Πύργο θα αρχίσω τα γυρίσματα του Νονού 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Το προσωνύμιο σου άλλαξε το σε ηλίθιος.θα σου πήγαινε καλύτερα ασχετε.πες μας και την ομάδα σου να σε στολίσουμε καταλληλως

  3. Έπαιξαν καλύτερα και το κύπελλο το πήραν δίκαια, γιατί λοιπόν να μην πανηγυρίσουν;… φιλικά από ένα οπαδό του Παναθηναϊκού (μα πάνω απ’ όλα φίλος του ποδοσφαίρου).

  4. GINE ARIS GIA NA GOUSTARISSSSSS EISOUN KAI THA EISAI I DEYTERI OMADA STHN THESSALONIKIIII..XAXAXA MPASKET KAI MPALA EXW PERISSOTERAA KAI MIN 3EXNATE PAOKAKIA TOU XRONOY ELATEEEEEEE

  5. Χαίρομαι που η κόρη μου είναι 4 ετών και έχει περισσότερες κούπες από όλους τους μπουγατσομαχους στην τεράστια ιστορία της ομάδας τους. Θρυλαρα ρεεεεεεε! Θέλω να τα παίρνω πέτσινα τα πρωταθλήματα ρεεεεεεε!!!!! Έτσι γουστάρω

  6. Αν και ΠΑΝΑΘΑ συγχαιρω θερμά τον ΠΑΟΚ για την δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ