ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ UCI Kos Grand Fondo: Η τιμητική εκδήλωση θεσμικών & χορηγών στη Μαρίνα Κω (Σε λίγες μέρες η απόφαση για μόνιμη καθιέρωσή του στο νησί μας)

0
1730
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος ερασιτεχνών με την επονομασία “
UCI Kos Grand Fondo ”πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση για να τιμήσει τους θεσμικούς φορείς, χορηγούς και εθελοντές που συμμετείχαν και προσέφεραν τα μέγιστα για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ληφθεί η απόφαση -όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ευρυδίκη Νάκη- για μόνιμη καθιέρωσή του στο νησί μας (γι’αυτό το λόγο μεταβαίνει στη Ρόδο τις επόμενες ημέρες)

Ένας αγώνας που άφησε τη σφραγίδα του στο νησί της Κω, ως μέρος όπου μπορούν να διεξάγονται ασφαλείς και ποιοτικοί διεθνείς αθλητικοί αγώνες ποδηλασίας και παρεμφερών αθλημάτων αλλά και φιλοξενίας, προετοιμασίας ομάδων και γενικά στην ανάδειξη του ποδηλατικού τουρισμού που είχε σαν στόχο η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης.

Χωρίς την βοήθεια των φορέων, των χορηγών και των ανώνυμων εθελοντών δεν θα μπορούσε να έχει το μέγεθος επιτυχίας και του καλού αποτελέσματος που ήταν ευθύς εξαρχής το στοίχημα όλων.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του δήμου Θ. Σταματάκης, ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, η Εντεταλμένη Περιφ. σύμβουλος Ε. Νάκη, ο εκπρόσωπος του ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού Σ. Παϊζάνογλου, ο εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ Ν. Μιμερίνης, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ν. Σβύνου, η Πρόεδρος του ΕΕΣ Κω Ε. Παναγιωτοπούλου και  οι χορηγοί και συντελεστές του UCI Kos Grand Fondo οι οποίοι και τιμήθηκαν.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Κω Νίκος Πρέζας και το στέλεχος του ΔΟΠΑΒΣ Στέργος Χατζηστέργου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ