Θ. Σταματάκης προς Β. Μωραΐτη: Δεν γνωρίζετε και ως Δημόσιος Κατήγορος, καταγγέλλετε τις παραλείψεις και την αδιαφορία που επέδειξε τα προηγούμενα χρόνια η παράταξη σας «ΟΡΑΜΑ»

6
1033

                    ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε Δημοσίευμα κ. Μωραΐτη Ευάγγελου».

 

Κύριε Μωραΐτη,

 

 Προφανώς δεν έχετε την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και ενημέρωση που οφείλουν να σας παρέχουν οι συνάδελφοι σας της Δημοτικής Παράταξης Όραμα Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο ΦΙΛΙΝΟΣ.

 

  1. Σας γνωρίζουμε ότι , συντάσσεται  η σχετική μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω για την Ανακατασκευή του Αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου «ΦΙΛΙΝΟΣ» σε Συνθετικό Χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και με Διαστάσεις σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς της FIFA.

Επίσης θα γίνει και διαμόρφωση του Περιβάλλοντα χώρου πέριξ του Αγωνιστικού Χώρου.

            Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί το ανωτέρω αθλητικό έργο.

 

 

  1. Κύριε Μωραΐτη , θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι , ο Δήμος Κω με τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή είναι από τους ελάχιστους Δήμους της Ελλάδας που στηρίζει ,  εμπράκτως ,τον Αθλητισμό και ΔΕΝ παίρνει χρήματα από τα αθλητικά σωματεία , όπως γίνεται σε άλλους Δήμους σύμφωνα με τον Νέο Αθλητικό Νόμο.

 

 

  1. Κύριε Μωραΐτη , θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι ΟΛΑ τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τους Δημοτικούς  Αθλητικούς Χώρους ενημερώνονται ΑΜΕΣΑ  για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται σχετικά με τη λειτουργία των δημοτικών Σταδίων-Γηπέδων. Δυστυχώς όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τέτοια θέματα  στον Δημόσιο Τομέα , είναι αρκετά χρονοβόρες οι διαδικασίες για την επίλυση τους  , ειδικότερα όσον αφορά  τη προμήθεια υλικών και συντήρησης  μηχανημάτων.

Για αυτό σε ορισμένα ζητήματα που μπορούν να λυθούν άμεσα  (όπως η αγορά μιας λάμπας) τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν το χώρο συνεισφέρουν στη λύση του προβλήματος. 

 

  1. Οι κερκίδες έχουν φθαρεί και έχουν εγκαίρως τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες και αυτό έχει επισήμως Υπηρεσιακά καταγραφεί.

Πρέπει όμως να γνωρίζετε κύριε Μωραΐτη ότι η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Κω κ. Γεώργιου Κυρίτση τις τοποθέτησε ολοκαίνουργιες στο Δημοτικό Στάδιο « ΦΙΛΙΝΟΣ» ,   η Παράταξης σας το  Όραμα  επί Δημαρχίας της  άφησε τις κερκίδες  να σαπίσουν , όπως επισημαίνετε στο άρθρο σας.

Σας ενημερώνουμε ότι , έχει προγραμματιστεί για φέτος μαζί με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και η συντήρηση των λυόμενων κερκίδων του Σταδίου «ΦΙΛΙΝΟΣ».

 

  1. Η επίσημη Αγωνιστική και Προπονητική Περίοδος έχει τελειώσει από τις αρχές του προηγούμενου μήνα και η αθλητική εγκατάσταση του Σταδίου « ΦΙΛΙΝΟΣ» χρησιμοποιείται άτυπα από όσες ομάδες το επιθυμούν.

 

 

Μιλάμε για τα αυτονόητα για τα οποία προφανώς Εσείς δεν γνωρίζετε και απλά ως Δημόσιος Κατήγορος  ,καταγγέλλετε τις παραλείψεις και την αδιαφορία που επέδειξε τα προηγούμενα χρόνια η παράταξη σας «ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω».

 

 

Η Δημοτική Αρχή  ,  Υλοποιεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ,κάνοντας πραγματικότητα το πιστεύω μας , να καταστεί ο Αθλητισμός αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και  της Αθλητιώσας Νεολαίας μας.

 

 

                                                                                      Ο Υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού

                                                                                                         ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

                                                                                             Αθανάσιος Γ. Σταματάκης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ.ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΡΑΜΑ-ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ 5-0 !!!!!

  2. Βρε Θανο ολα εχουν και ενα οριο.Έλεος.
    Ολο τον χειμωνα που ησουν εσυ; Τωρα κανεις υποδείξεις σε κάποιον που απλα τολμησε να σε κρίνει;
    Επιβεβαιώθηκε η επιστολή Καρδουλια με αυτα που έγραψες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ