ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Έκλεψε την παράσταση ο αγώνας ‘μπαμπάδων-εφήβων’ στην καλοκαιρινή γιορτή του ΦΟΙΒΟΥ Κω

1
1066
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, η τελετή λήξης της σαιζόν 2017-2018 για τα τμήματα ακαδημιών και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Μία δύσκολη χρονιά λόγω έλλειψης αθλητικών χώρων, αλλά γεμάτη από δραστηριότητες και εμπειρίες, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά του συλλόγου, που είχαν την ευκαιρία μπροστά στους γονείς τους και σε φίλους του συλλόγου, να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ και παίρνοντας μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια.

Στη γιορτή συμμετείχε και το νεοσύστατο τμήμα της τοξοβολίας, με μικρούς και μεγάλους αθλητές που υπό την καθοδήγηση των προπονητών Δημήτρη Καϊμάκη και Ματίνας Τουμπανιάρη, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την ακρίβεια των βολών τους.

Ο αγώνας μεταξύ μπαμπάδων και εφήβων έκλεψε την παράσταση αφού οι μπαμπάδες κατάφεραν να ορθώσουν το ανάστημα τους και να ισοφαρίσουν στο τέλος τον αγώνα με τρίποντη βολή…(νέος κανονισμός).

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά και με ένα δροσερό παγωτό, προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Special του κυρίου Αρβανιτάκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους τους γονείς για την παρουσία και την στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά τους με την ίδια αφοσίωση και ζήλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του κλειστού γυμναστηρίου για την πολύτιμη βοήθεια τους και στην εταιρία MZ Sound & Light Design για την εγκατάσταση του ήχου.

Σας ευχόμαστε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στα γήπεδα.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μιμερίνης Νικόλαος

Κυριάκης Αλέξανδρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ