«Kefalos triathlon sprint 2018» στο Καμάρι της Κεφάλου στις 16/9/18 ωρα 9:00

0
299

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω με την υποστήριξη του Δήμου Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π) διοργανώνει αγώνα τριάθλου στην περιοχή της Κεφάλου με την επονομασία “Kefalos triathlon sprint 2018” στις 16/9/18.

Η εκδήλωση αποσκοπεί αφενός στην ανάδειξη του νησιού ως προορισμός αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και αφετέρου στην ανάπτυξη του τριάθλου στο νησί ως μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ποιοτικές προδιαγραφές για την τέλεση αυτών.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Καμάρι της Κεφάλου στις 16/9/18 ωρα 9:00 με την ζώνη αλλαγής, την εκκίνηση και τον τερματισμό δίπλα στο εμπορικό λιμανάκι σε μία πανέμορφη τοποθεσία. Το κολύμπι (750μ) θα πραγματοποιηθεί στον κόλπο του Καμαρίου και στην συνέχεια το ποδηλατικό σκέλος (20χλμ) με μία αναστροφή στα 10 χλμ από τον επαρχιακό Κεφάλου-Κω προς το φυτώριο και πίσω πάλι στην ίδια διαδρομή. Το τρέξιμο (5χλμ) θα ξεκινήσει από το Καμάρι με κατεύθυνση προς το χωριό αριστερόστροφα, σε μία διαδρομή με υψομετρικά χαρακτηριστικά.

Καλούμε όσους αθλητές θέλουν να λάβουν μέρος να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας koscyclingclub.gr. Και τους κατοίκους της Κω να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έναν αγώνα που αναδεικνύει το νησί της Κω και τον αθλητισμό.

Θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση μέχρι τον αγώνα καθώς και ερωτήσεις – διευκρινήσεις μπορουν να απαντηθούν μεσω του email: info@koscyclingclub.gr

 

Εκ του Ποδηλατικού Ομιλου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ