Ισόπαλοι (1-1) Α.Ε Κως και Α.Ο Δικαίου στον ντέρμπι της Κυριακής

0
170

Ισόπαλοι (1-1) ήρθαν Α.Ε Κως και Α.Ο Δικαίου στον ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για την Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκεστένια με την Α.Ε Κω να ισοφαρίζει με τον Βάση στο 40’ . Μάλιστα παρόλο που ο Δίκαιος έμεινε με δέκα απ’ το 72’ λόγω αποβολής του Συντιχάκη, ήταν καλύτερος και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να φύγει με το «διπλό» απ’ το Νέο στάδιοΑνταγόρα.

Εικόνα

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν αφού ο Γκεστένια εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος γύρισμα πρόλαβε τον Γκούτογλου και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Α.Ε Κωςπροσπάθησε με εσωτερικές αλλαγές αλλά και με την είσοδο του Δαμανάκη να φανεί απειλητική αλλά ο Δίκαιος είχε χώρους στην κόντρα όμως υστερούσε στην τελική πάσα.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν πάντως στο 40’ να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ του Βάση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον επόπτη  Παγώνη για οφσάιντ.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους πάντως ο Δίκαιος ήταν και πάλι αυτός που είχε την μεγάλη φάση με τον Φούκη να κάνει την σέντρα απ’ τα αριστερά , τον Γκεστένια να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκούτογλου να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος μετά το πρώτο τέταρτο που δεν είχε ρυθμό, στην συνέχεια και οι δύο ομάδες έψαχναν το δεύτερο γκολ και το ματς άνοιξε αρκετά. Η Α.Ε Κως μάλιστα είχε την φάση να πάρει προβάδισμα στο 65’ αλλά ο Τριτσάρης έδιωξε στην δεξιά του γωνία το σουτ του Βασιλειάδη.

Στο 72’ ο Συντιχάκης αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Βασιλειάδη και στην συνέχεια οι κυανόλευκοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και προσπάθησαν στην κόντρα να βρουν την στιγμή τους. Η Α.Ε Κως ήταν φλύαρη επιθετικά αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και ο Δίκαιος έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό.

Αρχικά στο 78’ ο Δρόσος Χ. βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκούτογλου αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 90’ ο Τογρού εκτέλεσε το φάουλ με τον τερματοφύλακα της Α.Ε Κω να απομακρύνει στο δεξί του παραθυράκι.

Ο κορυφαίος

Ο Μωραίτης του Α.Ο Δικαίου ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και πάλεψε αρκετά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαιτησία

Παράπονα απ’ τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και τον Παγώνη έχουν οι άνθρωποι του Α.Ο Δικαίου αφού θεωρούν ότι στην φάση του γκολ γίνεται φάουλ στον Τριτσάρη και στην συνέχεια ο Βάσης που σκοράρει βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Χωρίς πρόβλημα ο Πατσιαούρας.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως: Γκούτογλου, Σακούλης (46’ Οικονόμου), Χατζηφούντας, Ευθυμιάδης (20’ Δαμανάκης), Βάσης, Ηλιάδης, Κιολές, Ζαίμι, Παπανικολάου, Στάμος (59’ Βασιλειάδης)

Α.Ο Δικαίου: Τριτσάρης, Δρόσος, Διαμαντής (58’ Καλαμπόκης Δ.), Συντιχάκης, Μαρίνος, Αθανασίου (72’ Καλαμπόκης Β.), Γκεστένια, Μωραίτης, Φούκης (73’ Βρέττης), Τογρού, Δρόσος Χ.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ