ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Νέο χρυσό για τον υπερμαραθωνοδρόμο μας Παναγιώτη Βασιλειάδη στο δρόμο θυσίας 23χλμ στη Σύμη

3
1969

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο δικός μας, Παναγιώτης Βασιλειάδης, για ακόμα μια φορά πήρε την πρωτιά,  στον αρκετά δύσκολο (και με πολύ ζέστη) αγώνα δρόμου θυσίας Σύμη-Πανορμίτης συνολικής απόστασης 23, περίπου, χιλιομέτρων, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Μαχητικός όπως πάντα με όπλα του την μεγάλη αγάπη για το τρέξιμο και τον αθλητισμό συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία σε αγώνες δρόμου. Να του ευχηθούμε να είναι διαρκώς έτσι ακμαίος, δυνατός και πάντα χαμογελαστός.

Ο αγώνας αυτός, (για όσους δεν το γνωρίζουν) γίνεται προς τιμή των ηρώων Χρύσανθου Μαρουλάκη, ηγουμένου της Μονής, Μιχαήλ Λάμπρου υπαλλήλου της Μονής και του ιερολοχίτη Φλώρου Ζουγανέλη που εκτελέστηκαν από τους Ιταλούς στις 11 Φεβρουαρίου 1944, και την οργάνωση έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου (όπως και τις προηγούμενες χρονιές), η Ιερά Μονή του Πανορμίτη (ο Σεβασμιώτατος π. Χρυσόστομος έτυχε να είναι στην Ιερά σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι κι έτσι τα μετάλλια έδωσε ο εκπρόσωπός του, Ηγούμενος της ΙΜ Πανορμίτη, Αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Πατρός).

Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος και οι περισσότεροι Κώοι Μαραθωνοδρόμοι  με πολύ καλές επιδόσεις και διακρίσεις (ΦΩΤΟ Μ. Τσίκνης και όλη η αντιπροσωπεία από Κω)

Αναμένουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα και υλικό από τον αγώνα για να τα δημοσιεύσουμε.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΚΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΩΣΤΕ ΓΙΑΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΟΥ ΝΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!

  2. ΝΑ ΣΕ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ