F.T.M.A. : Jaupi και Mucobega με μεταγραφή στη Γαλλία

0
615

F.T.M.A. : Jaupi και Mucobega με μεταγραφή στη Γαλλία.

 

Η εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, “FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY» (Πλούμπης Μάριος – Milosavljevic Goran),ανακοινώνει τη μεταγραφή των αθλητών της,Jaupi Angelo (Παναθηναϊκός,Απόλλων Σμύρνης) και Mucobega Valentino (Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω), στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην ομάδα της J.S.Bassin Averyon,ομάδας που τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την Saint-Étienne ,Toulouse Football Club, Olympique Lyonnais , Montpellier Hérault SC κ.α.
Σε κοινή τους δήλωση οι  Jaupi Angelo και Mucobega Valentino δήλωσαν: «Ευχαριστούμε τους κ.κ. Πλούμπη Μάριο και Milosavljevic Goran (F.T.M.A.) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μας καθώς και τη διοίκηση της J.S.Bassin Averyon για την εμπιστοσύνη τους. Για εμάς η συμμετοχή μας στο Γαλλικό πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω εξέλιξη μας».

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το συνεργάτη μου Milosavljevic Goran, για την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών και τους όρους αυτών,σχετικά με τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων,διαμονή, διατροφή και το ύψος των μηνιαίων αποδοχών τους.

Η F.T.M.A. θα συνεχίσει να σκοπεύει και να στοχεύει στην μεγιστοποίηση των ευκαιριών του κάθε αθλητή της.

Η ολοκλήρωση αυτών των μεταγραφών, από την εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, “FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY» (Πλούμπης Μάριος – Milosavljevic Goran), είναι η καλύτερη απάντηση στους κάθε είδους προπονητές – παντογνώστες και στους γονείς – μάνατζερ!

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, που δεν πίστεψαν στον τρόπο λειτουργίας και τις διαδικασίες της εταιρείας, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο χλευασμού μας, μπορούν να συνεχίσουν να ζουν το όνειρο τους στις ελληνικές κατηγορίες. Ο καθένας εξάλλου στη ζωή, παίρνει ότι του αξίζει!

Για την F.T.M.A. – Πλούμπης Μάριος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ