Επική περιγραφή σε αγώνα στη Θράκη: «Σκόρερ ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια»

0
774

ΕΠΣ Θράκης με ντέρμπι Αναγέννησης Ποντίων – Ορφέα Ξυλαγανή.

Ποιο ντέρμπι δηλαδή, αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 8-1, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μπορεί ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα να έκαναν περίπατο, δίνοντας ρεσιτάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο εκτός των τεσσάρων γραμμών, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τριαντάφυλλος Παπαδάκης…

Ο άνθρωπος πίσω από την επικότερη ίσως μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ελλάδα.

Με χρηστικές πληροφορίες τύπου: ο αρχηγός της Ξυλαγανής ήρθε από το νησί (ποιo νησί δεν έχει σημασία) για το ματς, αλλά και με λεπτομερείς αναφορές για τους ποδοσφαιριστές όπως «ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ορφέα είναι ο… Φώτης»!

Ποιος Φώτης;

«Ο Φωτάκης, είναι θκό (δικό) μας παιδάκι. Ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή! Ο τρανός ο γιος γιατί έχει επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο»!

Όταν δε το ματς έχασε το ενδιαφέρον του, αφού το σκορ άρχισε να… ξεφεύγει, μας ενημέρωσε ότι ο φίλαθλος στα… ορεινά της υπαίθριας κερκίδας είναι «Ο Μιχάκης που πήγε κι έπιασε τον ίσκιο και δεν ξέρω αν… ζαμάκωσε», ενώ λίγο αργότερα σε μια εξαιρετικά ντρίμπλα παίκτη των γηπεδούχων ενημερωθήκαμε ότι «την… κατσούρησε»!

Δεν έλειψαν φυσικά και οι παρατηρήσεις του για τον τερματοφύλακα του Ορφέα, αφού «ο Τζελέπης έχει λίγα κιλάκια παραπάνω, αλλά θα τα χάσει μ’ αυτόν τον προπονητή που έχουμε»…

Ακούστε τον!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ