ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με δυναμικούς αγώνες των 20-10-5 & 1 χλμ το 4ο Kos City Run

3
1585
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 80 αθλητές και αθλήτριες από την Κω, τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τη Νίσυρο και το εξωτερικό συν 40 περίπου παιδιά στον αγώνα του ενός χλμ, έλαβαν μέρος απόψε στο 4ο KOS CITY RUN (με αγώνες δρόμου 20χλμ από την πλ. Ελευθερίας μέχρι Άι Γιώργη Πετρουμιανό κι επιστροφή, 10χλμ με 5 γύρους από πλ. Ελευθερίας – Λιμάνι -Λιμεναρχείο, 5χλμ με εκκίνηση από το λιμάνι και ενός χλμ για τα μικρά παιδιά) που διοργάνωσε με επιτυχία ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος.

Η εκκίνηση για τα 20 χλμ (πλ. Ελευθερίας, Ψαλίδι, χωματόδρομο δεξιά από Sun Palace, Αι Γιώργη Πετρουμιανό- Αγ. Φωκά) δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 μμ στην πλ. ελευθερίας, όπου έγινε και ο τερματισμός. Έλαβαν μέρος 28 δρομείς.

Ακολούθησε στις 17:00 η εκκίνηση της δεύτερης διαδρομής των 10χλμ (Ιπποκράτους, παραλιακή, λιμάνι, παραλιακή, Π. Τσαλδάρη, 25ης Μαρτίου κι επιστροφή στην πλ. Ελευθερίας (επί πέντε φορές), με 24 δρομείς.

Καθώς και η διαδρομή των 5χλμ, με εκκίνηση από το λιμάνι της Κω και τερματισμό την πλ. Ελευθερίας, επίσης με 24 δρομείς (άντρες και γυναίκες).

Τελευταίος έγινε ο αγώνας του 1 χλμ (Ιπποκράτους, καμάρα, Ακτή Κουντουριώτη κι επιστροφή) στον οποίο πήραν μέρος περίπου 40 μικρά παιδιά.

Τις απονομές έκανε ο βετεράνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Κωσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.

Τα αποτελέσματα με τους πρώτους ανά κατηγορία:

Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ: https://esportevents.gr/events/events.php?id=749

Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ: https://esportevents.gr/events/events.php?id=748

Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ: https://esportevents.gr/events/events.php?id=747

Στον αγώνα των 20χλμ την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης ο οποίος έκανε και σχετικές δηλώσεις μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ Βασίλη Χατζηπαυλή (του χρόνου ο αγώνας αυτός θα γίνει μέσα στον Ιούνιο μιας και υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής από πολλούς ξένους επισκέπτες).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα. Την ώρα που σε όλη την Ελλάδα διοργανώνονται αγώνες που προσελκύουν κόσμο από παντού, αγώνες υψηλού επιπέδου, εμείς οργανώνουμε αγώνες στα κρυφά και μάλιστα χαμηλής ποιοτητας,. Συγχαρητήρια σεαυτους που συμμετείχαν είναι άξιοι. Έδωσαν 15€ για να λάβουν στο τέλος μετάλλιο του 2017. Υποτίθεται ότι πληρώνεις την συμμετοχή σου για να λάβεις κάποια πράγματα . Δεν υπήρχε στην διαδρομή ένας άνθρωπος να κατευθυνει και πολλά άλλα. Ελπίζω του χρόνου να είναι οργανωμένος από όλες τις απόψεις

  2. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο. Η λύση για να γίνει κάτι πιο οργανωμένο, θεωρώ πως απαιτεί συνεργασία έστω 2-3 αθλητικών συλλόγων αν όχι και όλων του νησιού. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές μακάρι να δεχτούν ως συμβουλές βελτίωσης τα σχόλιά μας και όχι ως επίθεση κριτικής.

    ΥΓ φωτογραφίες θα ανέβουν; Γιατί μόνο βίντεο έχετε μέχρι στιγμής. Να στε καλά.

  3. Ευχαριστούμε που έγινε ένας αγωνας στο Νησί και τρέξαμε όλοι οι φίλοι μαζι!οσο για τα λαθοι…η ζωή μας δίδαξε ΟΤΙ ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Και του χρόνου ΑΠΛΩΣ να ειμαστε καλά να τρέξουμε !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ