Συγχαρητήρια! Ο ΕΠ.ΟΠ Λοχίας ΤΘ Γ. Χατζημαγιόγλου καταλαμβάνει την 1η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuildling

1
384

Του Ηλία Προύφα Τελικά φαίνεται πως το έχουν τα τεθωρακισμένα, με το Bodybuilding. Μετά το »θηρίο» του Δ’ΣΣ, Επ…

Του Ηλία Προύφα

Τελικά φαίνεται πως το έχουν τα τεθωρακισμένα, με το Bodybuilding. Μετά το »θηρίο» του Δ’ΣΣ, Επίλαρχο Γιώργο Μαργαρίτη, ένα άλλο στέλεχος των Τεθωρακισμένων, σαρώνει στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης.

Πρόκειται για το »Leopard» του Βόρειου Έβρου, Λοχία ΕΠ.ΟΠ Τεθωρακισμένων, Γιάννη Χατζημαγιόγλου. Με καταγωγή από τις Φέρες το στέλεχος της 221 ΕΜΑ, διακρίθηκε στο προχθεσινό 24ο Πανελλήνιο Κύπελλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία (Clasic BB -180)

Το »χρυσό» team το οποίο εκτός από τον 30χρονο Γιάννη Χατζημαγιόγλου,  συμπληρώνεται από τον υπεύθυνο διατροφικής καθοδήγησης, Οικονομάκη Δημήτρη, τον υπεύθυνο αθλητικής αξιολόγησης Ανυφαντάκη Στέφανο και τον υπεύθυνο προπονητικής καθοδήγησης Τριουλίδη Σταύρο, αποτελεί την ομάδα FLEXEAT, η οποία κατέκτησε το κύπελλο.

Σε επικοινωνία που είχε το kranosgr με τον Γιάννη Χατζημαγιόγλου, δήλωσε συγκινημένος ότι, αφιερώνει την πρωτιά και το κύπελλο που κατέκτησε, στο Στρατό Ξηράς και κυρίως στο όπλο των Τεθωρακισμένων, που πιστά υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συγχαρητήρια Γιάννη!!!
 


 

 
 
 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ