13 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick Boxing (ΦΩΤΟ)

0
749

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick Boxing

13 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ

Πρωταθλητές Ελλάδος οι

Απ. Λεμπέσης, Γρ. Μπάτσουλας,

Ελ. Νεροτσοπούλου & Ειρ. Κωτάκη

Σε άλλο ένα πρωτάθλημα οι αθλητές

του Συλλόγου ήταν πρωταγωνιστές

στις κατηγορίες τους

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing κάτω των 18. Ένα πρωτάθλημα, που δικαίως χαρακτηρίζεται το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500 και το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν ακόμη πιο υψηλό, ενώ ταυτόχρονα έδινε το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Αύγουστο στην Ουγγαρία.

Ο Σύλλογος μας «Μαχητές της Κω» βρέθηκε εκεί για μία ακόμη χρονιά, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις και εξαιρετική συγκομιδή μεταλλίων. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές μας επέστρεψαν, έχοντας στις αποσκευές τους, πέρα από τις εμπειρίες που αποκόμμισαν και 13 μετάλλια. Για άλλη μια φορά, οι αθλητές του Συλλόγου από την Κω, ήταν πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους. Επέδειξαν μαχητικότητα, υπομονή και επιμονή και μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, κατάφεραν να κατακτήσουν 4 χρυσά, 7 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Τα αποτελέσματα από τους αγώνες είναι:

Χρυσό μετάλλιο:

Ειρήνη Κωτάκη στο Light Contact

Απόλλωνας Λεμπέσης στο Kick Light

Γρηγόρης Μπάτσουλας στο Kick Light

Νεροτσοπουλου Ελένη στο Kick Light

Ασημένια μετάλλια:

Νεροτσοπουλου Ελένη στο Light Contact

Κατερίνα Πέρρη στο Kick Light

Διονυσία Χουρδά στο Kick Light

Ιωάννας Χουρδά στο Kick Light & στο Light Contact

Αναστ. Μεγαλοοικονόμου στο Kick Light & στο Light Contact

Χάλκινα μετάλλια:

Ειρήνη Κώτακη στο Kick Light

Διονυσία Χουρδά στο Light Contact

Αγγελική Νεροτσοπούλου – Συμμετοχή στην κατηγορία κάτω των 10 ετών νικήτρια και στους 2 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν και οι αθλητές Μιχάλης Πανόπουλος, Γιάννης Καρδούλιας, Χάρης Ρουφάς, Γιώτα Χαραπά, Δήμητρα Πανοπούλου, Μαρία Βλάχου, Βασιλική Γιαννάκου, Γ. Σαλτζή, Αγάπη Αδαμαντίδη, Απoστόλης Μαδράκης και Λωριάν Ράσα. Μπορεί να μην κατάφεραν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στην κατηγορία τους, αλλά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την αγωνιστική τους κατάσταση, δείχνοντας ότι το μέλλον τους στο άθλημα θα είναι λαμπρό. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους!!

Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου μας «Μαχητές της Κω» θα είναι στο Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί 15-16 Δεκεμβρίου, όπου θα συμμετέχουν 5 αθλητές από την Κω: Αλέξανδρος Βαγιανός, Μανώλης Πισσάρης, Μάρθα Νυστάζου, Γιάννης Χαραπάς και Μιχάλης Μαγκος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στους αθλητές του Συλλόγου καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις 30-11-2018 η Ολυμπιακή επιτροπή αναγνώρισε και επίσημα το άθλημα και το 2024 θα είναι ολυμπιακό άθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.