ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω: Νίκη με ανατροπή για το ανδρικό – ήττα για τις γυναίκες στη Ρόδο

0
187

Νίκη με ανατροπή για το ανδρικό μας με Τελχινίς στη Ρόδο

Το παιχνίδι του διημέρου έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο Βενετόκλειο στους άνδρες μεταξύ της ομάδας μας και της Τελχινίδας.

Η ομάδα μας που αγωνίστηκε κυρίως με το παιδικό της και τρεις αθλητές από το ανδρικό, αιφνιδίασε τον αντίπαλο και προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 15-9, αλλά στη συνέχεια η Τελχινίδα με καλό σερβίς αντέδρασε και πήρε το σετ με 25-20. Οι μικροί αγχώθηκαν και έμειναν πίσω στο δεύτερο σετ, αλλά βελτίωσαν το σερβίς τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 23-23. Εκεί όμως μίλησε η ωριμότητα των αθλητών του αντιπάλου και το σετ κατέληξε σ’ αυτούς με 25-23. Στο τρίτο σετ η ομάδα μας εμφανίστηκε καλύτερη από τον αντίπαλο σε σερβίς και υποδοχή και παρόλη την πίεση που υπήρχε οι μικροί μας αθλητές πήραν το σετ και μείωσαν σε 2-1. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας ξέφυγε στο σκορ, έφτασε σε σετ μπολ, όμως αγχώθηκε και οι αντίπαλοι μείωσαν και ισοφάρισαν το σετ σε 24-24. Στο σημείο αυτό έγινε μεγάλη μάχη που στο τέλος βρήκε νικητή την ομάδα μας με 29-27, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2. Στο τάι μπρέικ οι μικροί μας αθλητές ήταν μπροστά συνεχώς στο σκορ και παρόλη την πίεση που δέχτηκαν άντεξαν ψυχολογικά και πνευματικά και πήραν το σετ με 15-13 φτάνοντας στη νίκη με 3-2 σετ.

Αναλυτικά:

Κυριακή 16-12-2018  13.00  κλειστό γυμναστήριο Βενετόκλειο    Πρωτάθλημα ανδρών

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς -Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 2-3 (25-20, 25-23, 22-25, 27-29, 13-15) σε 118’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς)  ΚΑΛΛΙΟΖΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΜΟΣΚΙΟΥ, ΜΠΑΛΗΣ, ΣΑΡΙΚΑΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΙΣΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΜΑΝΤΟΥΚΟΣ,  ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΣΒΟΥΡΕΝΟΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΗΣ, ΣΙΜΑΤΟΣ.

Νικήτρια η Τελχινίδα στις κορασίδες

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το πρωί τα κορίτσια του συλλόγου αγωνίστηκαν στην κατηγορία των κορασίδων με αντίπαλο την Τελχινίδα.

Τα μικρά κορίτσια ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ άσχημα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ βελτιώθηκαν αρκετά μπήκαν μπροστά στο σκορ και τελικά το κατέκτησαν. Στη συνέχεια προσπάθησαν αρκετά, κυνήγησαν το σετ μέχρι τέλος αλλά η αντίπαλη ομάδα, έδειξε την ανωτερότητα της και έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ.

Αναλυτικά:

Κυριακή 16-12-2018  11.00  κλειστό γυμναστήριο Βενετόκλειο    Πρωτάθλημα κορασίδων

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς -Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 3-1 (25-11, 25-11, 16-25, 25-18) σε 85’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) ΒΑΡΤΖΙΑ , ΒΟΓΙΑΤΖΗ, ΓΚΙΖΕΤΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΚΑΛΛΙΟΖΗ, ΚΑΠΕΤΑΝ, ΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΜΑΣΤΟΡΟΥ , ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΣΟΥΣΑΡΗ, ΤΕΡΖΙΟΥ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΜΙΣΙΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ,  ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΣΟΥΤΖΟΥΜ,  ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ.

Εύκολη νίκη για τους παίδες με Τελχινίς στη Ρόδο

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα τα αγόρια του συλλόγου αγωνίστηκαν  στην κατηγορία του παιδικού με την ομάδα της Τελχινίδας σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι με αντίπαλο που προσφέρεται για να μπορέσουν όλοι οι αθλητές να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι έγινε στο νέο κλειστό της Ρόδου, στην Καλλιθέα. Η ομάδα μας εμφανίστηκε επηρεασμένη από κάποιες απουσίες που είχε αλλά πάντα ήταν μπροστά στο σκορ και όταν απειλήθηκε κάποιες στιγμές, είχε πάντα τις λύσεις για να παίρνει τα σετ. Στο τέλος η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και πήρε το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 15-12-2018  22.00  κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας    Πρωτάθλημα παίδων

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (20-25, 28-25, 16-23, 17-25) σε 82’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ, ΡΕΓΚΛΗΣ, ΓΚΙΚΑΣ, ΚΑΛΛΙΟΖΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΖΑΤΖΗ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου)  ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΜΑΝΤΟΥΚΟΣ,  ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΣΒΟΥΡΕΝΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα με ήττες στη Ρόδο για τις γυναίκες

Με νίκες στα αγόρια και ήττες στα κορίτσια επιστρέφουν από τη Ρόδο οι ομάδες βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

 

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Διαγόρα, οι γυναίκες του συλλόγου δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αφού η απόδοσή τους δεν ήταν καλή και ο Διαγόρας που ήταν καλύτερος σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 15-12-2018  14.30  κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα    Πρωτάθλημα γυναικών

Γ.Σ. Διαγόρας-Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 3-0 (25-14, 25-6, 25-15) σε 70’

Γ.Σ. Διαγόρας (Αποστόλης Ναλμπάντης) ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗ, ΒΑΓΙΑΝΟΥ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΓ., ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΝ., ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΥΑΝ., ΚΥΠΡΙΩΤΗ Ρ., ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΜΠΑΡΚΑ, ΠΑΝΙΕΡΑ, ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΚΟ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΜΙΣΙΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΠΑΤΤΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΜ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΜΑΡΑΓΚΟΥ.

Οι γυναίκες αγωνίστηκαν ξανά αμέσως μετά στην Κρεμαστή με αντίπαλο το Φοίνικα. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας η οποία εμφανίστηκε πολύ υποτονική και με πολλά λάθη στο πρώτο μισό του πρώτου σετ και βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά. Στη συνέχεια βελτίωσε σερβίς και υποδοχή και κάλυψε το σκορ αλλά ο Φοίνικας αντέδρασε και πήρε το πρώτο σετ. Κάπως έτσι κύλησαν και τα άλλα σετ και ο Φοίνικας έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 15-12-2018  17.00  κλειστό γυμναστήριο Κρεμαστής    Πρωτάθλημα γυναικών

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 3-0 (25-16, 25-15, 25-14) σε 76’

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ, ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΑ, ΚΑΤΙΝΑ, ΦΟΥΡΑ, ΚΟΡΜΠΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘ., ΣΑΪΤΑ, ΚΟΥΚΙΑ Κ., ΜΟΣΚΙΟΥ ΡΕΛΙΚΤΣΗ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΜΙΣΙΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ, ΠΑΤΤΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΜ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΜΑΡΑΓΚΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ