ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή βασιλόπιτας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω στη Λέσχη Αξιωματικών | Οι 4 τυχεροί που κέρδισαν φλουρί & ηλεκτρικό σκούτερ

2
1975
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω πραγματοποίησε απόψε την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Προηγήθηκε  σύντομο καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Μιμερίνη καθώς και συνοπτική παρουσίαση πεπραγμένων.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Περικλής, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Θ. Σταματάκης. Παρόντες ήταν επίσης ο Επιτελάρχης της 80 ΑΔΤΕ Στυλιανός Κάλφας (στην συνέχεια έφτασε και ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Λ. Ναζίφης), η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή και ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Όραμα & Δράση Σ. Πης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.

Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί, έπειτα από κλήρωση, ήταν τρεις (ένας μικρός αθλητής και δύο από τους παριστάμενους φίλους του συλλόγου) κερδίζοντας από ένα γούρι, δώρο του συλλόγου.

Ακολούθησε λαχειοφόρος με μεγάλο νικητή τον Σέργιο Αλαβέρα, ο οποίος κέρδισε ένα ηλεκτρικό σκούτερ Evmotion.

Η βραδιά έκλεισε με προβολή βίντεο από τις καλύτερες στιγμές των τμημάτων του Συλλόγου και μουσικό πρόγραμμα από τους ταλαντούχους στη μουσική και το τραγούδι αθλητές του συλλόγου Παντελή Κόλια και Μιαριάννα Καμπανή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η στρατιωτικη λεσχη εκμεταλευεται την δωρεαν εργασία των στρατιωτών για να πραγματοποιεί ο κάθε συλλογος εκδηλώσεις με το μικρότερο τίμημα όταν εξω υπαρχουν επιχειρήσεις πατριωτων μας………ο εξαφανισμένος δήμαρχος που είναι?

  2. ……Μόσχου δεν θσ …κοπεί αυτο το διήμερο; Της Βασιλόπιτας τον ..χαβά έχουν όλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ