ΠΑΟΚ Κω: Πρόσκληση σε Πρωτοχρονιάτικη πίτα | Ευχαριστήριο & αναγγελία

0
129

ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΩ (ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τηλ 697104485)

ΑΡ ΠΡΩΤ.12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.To ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΩ σας καλεί τους αθλητές τους φίλους της ομάδας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Παρασκευή 18/1 και ώρα 8.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΚΩΣ Μπουφές, καφές, Γενική είσοδος 3 ευρώ

2.Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους υγεία και τις καλύτερες ευχές για το 2019!και επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς!

3.Επίσης να ευχαριστήσουμε τον παραιτηθέντα προπονητή της ομάδας μας Μιχάλη Παπαγιαννόπουλο για την συνολική του προσφορά στην ομάδα μας και το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια!

4.Επίσης ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές Διαμαντή Αντώνη και Μαούνη Μικέ που στα πλαίσια των συμφωνιών που είχαμε, ξαναγύρισαν στις ομάδες τους! Το πέρασμα τους από την ομάδα μας ήταν μεν σύντομο αλλά ουσιαστικό, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις παλιές τους ομάδες!

5. Aναγγέλουμε επίσης την παρουσία για το Σάββατο19/1 και την Κυριακή 20/1 το πρωί του αρχισκάουτερ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη στις ανοικτές προπονήσεις της Ακαδημίας μας και τους αγώνες των ομάδων μας Κ16 και Κ12 και καλούμε τους φιλάθλους στον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 20/1 με τον ΑΟ ΒΑΘΥ στο γήπεδο Ζιπαρίου στις 11.00πμ!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ