Ντροπή και αίσχος για το γήπεδο Ζηπαρίου Κω… (Απίστευτες φωτό σε αθλητικό δημοσίευμα)

19
2232

Τριτοκοσμικές καταστάσεις έζησε η αποστολή του Ηρακλή Μαριστών στο γήπεδο Ζηπαρίου. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που μας εστάλησαν από την ομάδα του Ηρακλή μετά το τέλος του αγώνα .

Δεν λειτουργούσαν τα μπάνια στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι παίκτες των πρασίνων να κάνουν μπάνιο σε γούρνα!!!!! που ήταν έξωαπό το γήπεδο. Αλήθεια η επιτροπή γηπέδων που ασχολείται και δίνει την σχετική άδεια για να γίνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ασχολείται μόνο με τον αγωνιστικό χώρο και όχι με τις παρακείμενες υποτίθεται εγκαταστάσεις ;

Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στην χειρότερη ποδοσφαιρική εποχή  πόσο μάλλον στον 21ο αιώνα. Φυσικά δεν γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο για να ρίξει ευθύνες στην ΑΕΚω αλλά στον ΔΟΠΑΒΣ που έδωσε την άδεια να παιχτεί ποδόσφαιρο σε ένα επικίνδυνο γήπεδο που έλειψαν οι στοιχειώδες κανόνες υγιεινής.

Πηγή: aegean365.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή είναι παντου. Κρίμα γιατί το πρωτοπόρο ζηπαρι έμεινε τόσο πισω.

    • Υο ποιο; ποιος έχασε τη πρωτοπορία και τη βρήκε το Ζηπαρι; το χειρότερο χωριό στη Κω

        • Δίκιο έχεις φίλτατε το πρωτοπόρο Ζηπαρι θα έπρεπε να είναι μεσοσταθμικη πρωτεύουσα….. Της Αλβανίας

  2. Άχρηστοι έ Αχρηστοι έτοιμη την έχουμε την μελέτη να ντίσουμε με αμίαντο όλα τα αποδυτήρια. Το έργο θα γίνει του αγίου Λούτσου

  3. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΖΗΠΑΡΙΟΥ…ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ;;; ΣΤΗ ΓΟΥΡΝΑ ΕΚΑΝΑΝ;;

  4. Δεν είναι βόας Δεν είναι κροταλίας. Ούτε είναι το μικρό φιδάκι ο Διαμαντής. Είναι ο Μάσας ο μοναχοφάης που καταπίνει με μια χαψιά ολόκληρους αμιάνους και και τον ένδοξο Ηρακλή Ασφενδιού τον βάζει σε γούρνα να πλύνεται

  5. Τέτοιοι που ναι οι φιλοξενουμενοι τους έχουμε τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις..

  6. Εδω εχουμε δυο ομαδες στην Α2 και παιζουν σε αυτο το »Ο θεος να το κανει κλειστο» που απλα προστατευει απο το καιρικα φαινομενα αν και σταζει η οροφη σε καποια σημεια και δεν τους ενδιαφερει που γινομαστε ρομπα πανελλαδικος, τα γηπεδα του τοπικου θα κοιταξουν? Κοιταξτε να φτιαξετε ενα κλειστο της προκοπης στο παλιο σταδιο Ανταγορας με λιγο περισοτερες κερκιδες, κανονικα γυμαστηρια κ χωρους αποκαταστασης και αλλο ενα μικροτερο στο τριγωνο καρδαμαινα αντιμαχεια κεφαλο τα οποια μαζι με το κλειστο στο πυλι που γινετε για να κλεισουν τα στοματα λογο Hot Spot θα κρατησουν τα παιδια κ τους συμπολιτες μας στον Αθλητισμο.

  7. Απλά εβριζαν. Έμαθαν και στη Ρόδο το άχρηστο δημοτικό συμβούλιο της κω και τα άχρηστα στελέχη του

  8. Σαβ 15 Δεκ, 2018 – 12:30 Α.Ε. Κως • Διαγόρας Βατίου 3 – 0 . Στο Ζηπάρι έγινε ο αγώνας!! Τότε που έκαναν το μπάνιο τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου και της Κω.
    Κυρ 13 Ιαν, 2019 – 11:00 Αναγέννηση Ασφενδιού • Α.Ο. Βαθύ 6 – 0.Στο Ζηπάρι έγινε ο αγώνας!! Τότε που έκαναν το μπάνιο τους οι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου και της Κω.
    ΠΑΟΚ ΚΩ – ΒΑΘΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΖΗΠΑΡΙ Κυριακή 20/01/19 11:00. Που θα κάνουν το μπάνιο τους οι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου και της Κω.
    Η τοπική ομάδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ έχει δεκάδες παιδιά που γυμνάζονται στα τμήματα υποδομών και έχουν φτιάξει τρία Αποδυτήρια με ντουζιέρες.Τόσο καιρό όλα είναι καλά και ΞΑΦΝΙΚΆ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!!!

  9. Τέτοια κατάντια πρώτη φορά βλέπω. Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα. Χατζηκαλύμνιος, Κιαπόκα, Μαληλής και ο αρχηγός των μακεδονομάχων μας ξευτέλησαν διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ