Παίκτης στη Λέρο έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη Ρόδο

5
4264

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε χθες Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στη Λέρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕ Λέρου με τη Δόξα Καρδάμαινας (2 – 1) για τον όμιλο των νήσων επισκίασε την αγωνιστική δραστηριότητα των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Λεωνίδας Ηλίας διεκδίκησε τη μπάλα και έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

Αμέσως έπεσε πάνω του ο γιατρός αγώνα Χρήστος Δεληγιώργης ο οποίος με την βοήθεια και του απαραίτητου ιατρικού εργαλείου που προμήθευσε την ομάδα της Λέρου η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κατάφερε να επαναφέρει την γλώσσα και να του σώσει κυριολεκτικά τη ζωή.

Ο αθλητής δεν είχε τις αισθήσεις του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στη Ρόδο. Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να φανεί αν αντιμετωπίζει περεταίρω πρόβλημα.

Ήταν πραγματικά καταλυτική η παρουσία του γιατρού η παρουσία του οποίου λειτούργησε ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο πολύτιμη αλλά και ουσιαστικά είναι η παρουσία των γιατρών στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και πόσο σημαντική ήταν η παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής της ΕΠΣΔ προκειμένου να μην είναι εφικτό να πραγματοποιείται παιχνίδι με την παρουσία κάποιου που απλά γνωρίζει από πρώτες βοήθειες.

Ο γιατρός μπορεί να σώσει ζωές και είναι απαραίτητος σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις

(Πηγή: news12.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι αυτό το ιατρικό εργαλείο που επαναφέρει τη γλώσσα;

    Ευχαριστώ.

  2. προφανως κανενα sierra!!!κλασικη περιπτωση υπερβολης!!οπως και υπερβολη στην υποβαθμιση των οσων ξερουν πρωτες βοηθειες!!υπαρχουν επαγγελματιες υγειας που κανουνε μονο πρωτες βοηθειες και οχι γιατροι που μπορει να κανουν νοσηλεια ή το αγροτικο τους

  3. Χαχαχαχαχαχαχαχα 🙂 Σίγουρα είχε πάει βόλτα η γλώσσα του και μετά «γύρισε»….. χαχαχα, έρε ασχετοσύνη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ