ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πρωτιές & πρόκριση στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου για τους παρακάτω αθλητές & αθλήτριές μας

2
1114

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

ΠΡΩΤΙΈΣ ΚΑΙ ΠΡOΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦAΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΊΩΝ ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΑΓΏΝΩΝ ΣΤΊΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛHΤΡΙΕΣ.

Με πρωτιές σε πολλά αγωνίσματα και πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων στίβου των Λυκείων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Απρίλιο, γύρισαν από την Ρόδο οι αθλητές και αθλήτριες από την Κω.

Στην κατηγορία των ανδρών ο Κώστας Παρτσανακης και ο Γιώργος Μουζακης πρωτευσσν στον ακοντισμό πιάνοντας το όριο για την επόμενη φάση.

Ο Σέργιος Διακοστεφανης πρώτος στα 800 μέτρα έπιασε το όριο πρόκρισης για την Αθήνα.

Ο Γιώργος Κοτσης κατέκτησε την Τετάρτη θέση στα 400 μ με εμπόδια.

Στην κατηγορία των γυναικών η Μανια Μανσουρ πρώτη στα 100μ ,η Ανθουλα Καλλερέ, δεύτερη στα 1500 μέτρα.

Η Μαρία Μεταξωτου πρώτη στον ακοντισμό, πιάνοντας το όριο πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η Ιωάννα Χριστοφή πρώτη στο μήκος, με όριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Επίσης ο Αποστόλης Καραγιάννης κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος και λόγω του τεχνικού προβλήματος με το στρώμα του ύψους δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο πρόκρισης για την επόμενη φάση .

Τα παιδιά μίλησαν για τις επιτυχίες τους στην σημαντικοτερη σχολική αθλητική διοργάνωση των Λυκείων ,εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Τέλος, ένας ακόμη αθλητής ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΧΑΝΟΠΟΥΛΟΣ πρώτευσε στην Σφαιροβολια αλλά δεν έπιασε το όριο για την επόμενη φάση των σχολικών αγώνων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες στίβου στη Ρόδο. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από τους γυμναστές και προπονητές τους κρατάει πολύ ψηλά το επίπεδο του κλασικού αθλητισμού στο νησί μας. Ο Δημήτρης Παπαθεοδωρου, ο Μανώλης Φρατζης επιτελουν μεγάλο έργο και δίνουν την ψυχή τους σε όλα τα παιδιά.Ευχαριστώ τον κύριο Χατζηστεργο που στηρίζει την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές και οι προπονητές , που αναδεικνύει τις προσπάθειες τους. Εύχομαι σε όλους Καλές επιτυχίες και πάντα Υγεία.

  2. πολλα συγχαρητηρια στα παιδια,στους προπονητες τους,και στον ευδαμο ο καλυτερος συλλογος παντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ