Νίκη ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Πρωταθλητές και στο παιδικό -Ωραία παιχνίδια στις παγκορασίδες

0
203

Νίκη ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, τίτλο ο Φοίνικας

Στο ανδρικό πρωτάθλημα το παιχνίδι με τα Φοίνικα ήταν σαν τελικός αφού η ομάδα μας με νίκη με 3-0 ή 3-1 θα έπαιρνε το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-21 μπαίνοντας από την αρχή μπροστά και συντηρώντας το προβάδισμα του. Ο Φοίνικας στο 2ο σετ αντέδρασε και ισοφάρισε τα σετ. Στο τρίτο σετ ο Φοίνικας ξεκίνησε πού δυνατά και ξέφυγε στο σκορ, ενώ οι μικροί του ομίλου φάνηκαν ψυχολογικά επηρεασμένοι. Όμως κατάφεραν να ανακάμψουν και ισοφάρισαν σε 23-23 στο τέλος αλλά εκεί μια αμφισβητούμενη φάση δόθηκε στον αντίπαλο που τελικά πήρε το σετ και προηγήθηκε 2-1, έχοντας πάρει το βαθμό που του έδωσε το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, κατέκτησε το τέταρτο σετ και οδήγησε το παιχνίδι στο πέμπτο σετ. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Εκεί μια άμυνα και ένας άσος έδωσαν το παιχνίδι στην ομάδα μας, αλλά το πρωτάθλημα πήγε στην ομάδα της Ρόδου.

Σάββατο 23 Μαρτίου κλειστό γυμναστήριο Κω  12.00 ανδρών

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 3-2 (25-21, 22-25, 23-25, 25-19, 15-13) σε 143’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ, ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΣΙΜΑΤΟΣ, ΣΒΟΥΡΕΝΟΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, ΠΕΡΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΣΠΥΡΟΥ

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΑΝΘΗΣ, ΚΟΥΚΙΑΣ, ΡΟΥΣΕΤΤΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΡΟΣ, ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΜΠΑΝΗΣ Δ., ΣΑΜΠΑΝΗΣ Ρ.

Πρωταθλητές και στο παιδικό

Τη Πέμπτη 21 Μαρτίου αργά το βράδυ οι παίδες έπαιξαν με τους Τελχινίς στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και μετά το εύκολο 3-0 που έκαναν κατέκτησαν και φέτος το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας έκανε καλή εμφάνιση και αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της καθώς ο προπονητής μοίρασε το χρόνο παιχνιδιού σε όλους το ίδιο. Μετά το παιχνίδι η τοπική επιτροπή έκανε και την απονομή του πρωταθλήματος στην πρωταθλήτρια ομάδα μας.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς  3-0 (25-15, 25-10, 25-18) σε 63′

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΣΒΟΥΡΕΝΟΣ ΜΑΝΤΟΥΚΟΣ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ.

Ρ.Σ.Φ.Π.Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΛΙΟΖΗΣ,ΜΠΟΖΑΤΖΗ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΙΟΖΗΣ Δ., ΜΠΟΖΑΤΖΗ ΕΜ., ΡΕΓΚΛΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ\

Ωραία παιχνίδια στις παγκορασίδες

Το πρωί του Σαββάτου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξένησε το Φοίνικα σε αγώνα παγκορασίδων με την ομάδα μας να παίζει σχετικά καλά αλλά να μην μπορεί να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο.

Η ροδίτικη ομάδα ήταν ανώτερη και επικράτησε με 3-0 σετ. Στην ομάδα μας αγωνίστηκαν και κορίτσια από την παγκορασίδων Β για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σάββατο 23 Μαρτίου κλειστό γυμναστήριο Κω  10.00 παγκορασίδες

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 0-3 (16-25, 15-25, 14-25) σε 59’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΛΑΧΟΚΩΣΤΑ, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΖΕΡΒΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΥΡΩΝΙΔΗ Β., ΜΥΡΩΝΙΔΗ Μ.

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΚΟΥΚΙΑ Ρ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘ., ΚΟΥΚΙΑ Κ., ΔΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΓΟΥ, ΚΟΡΜΠΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΜΙΑΚΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΠΕΝΤΣΑ, ΤΟΝΤΟΡΟΒΑ, ΣΥΜΙΑΚΟΥ Μ.

Στο τέλος της ημέρας αγωνίστηκαν και οι μικρές παγκορασίδες του συλλόγου με το Φοίνικα σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις αφού ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Στο πρωτάθλημα αυτό αγωνίζονται μικρές παγκορασίδες, είναι άτυπο και διοργανώνεται από την τοπική επιτροπή για να μπορούν οι μικρές αθλήτριες να έχουν παιχνίδια προκειμένου να αποκτούν παραστάσεις και να μαθαίνουν το βόλεϊ.

Ο Φοίνικας νίκησε με 3-1 σετ αλλά τα κορίτσια ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι όπως και οι πολλοί γονείς που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να το παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ