UCI Kos Gran Fondo 2019. Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις κατά τις ημέρες του αγώνα

0
563

Θέμα: UCI Kos Gran Fondo 2019. Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις κατά τις ημέρες του αγώνα.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Κω ότι και φέτος φιλοξενούμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνών της UCI στο νησί μας. Κατά τις ημέρες 19-20-21/4/19.

Από την Δευτέρα 15/4 θα καταφθάνουν αθλητές από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στον αγώνα που συνδιοργανώνουν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Κω, Sport Tour Hellas και Ποδηλατικός Όμιλος Κω. Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και να διευκολύνουμε την κίνηση των ποδηλάτων κατά την προπόνηση τους στις διαδρομές.

Επίσης φέτος διοργανώνουμε παράλληλα τον διήμερο αγώνα Kos Junior Fondo για ηλικίες 8 με 16 ετών, βαθμολογούμενος αγώνας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με συμμετοχές από την Ελληνική Επικράτεια και διεθνείς συμμετοχές. Είναι πολύ σημαντικό κατά τις ημέρες των αγώνων να επιδείξουμε προσοχή, σεβασμό στους ποδηλάτες και στις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των εθελοντών που θα φροντίσουν την ασφάλεια των αθλητών του τριημέρου και την υποχρέωση για κλειστούς στην κυκλοφορία δρόμους.

Αναλυτικά τα κλεισίματα των οδών του τριημέρου 19,20,21/4:

19/4 Μαρινα της Κω. Χρονομέτρηση ΙΤΤ .

Αποκλεισμένη περιοχή, τοποθεσία Μαρίνα της με περιοχή Θερμά. Ώρες 11:00 με 16:00.

Αυτές τις ώρες θα κινούνται αθλητές από την Μαρίνα προς το Ψαλίδι και τα Θερμά με επιστροφή στην Μαρίνα της Κω. Ο δρόμος θα είναι αποκλεισμένος γι’ αυτό οι οδηγοί να μεριμνήσουν την αποφυγή αυτών των οδών και την συμμόρφωση τους με τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων.

20/4 Αγώνας Junior Race.

Χαρακτηριστικό της ασφάλειας του αγώνα η κίνηση παιδιών στις παρακάτω διαδρομές και η ύπαρξη συνοδών/ θεατών επί της οδού Αιγαίου στο ξεν. Πέλαγος.

Αποκλεισμένη περιοχή 10:00 με 13:00.

Οδός Αιγαίου (ξεν. Πέλαγος) προς Τιγκάκι.

21/4. ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Αποκλεισμένη περιοχή.

10:00 με 11:00

Μαρίνα Κω σταδιακά μέχρι λίμνη Πυλί.

11:00 με 14:00

ΚΥΚΛΟΣ Λίμνη Πυλί – Πυλί – ιταλικός δρόμος προς Καρδάμαινα – επαρχιακός Καρδάμαινα – Κύκλος Αντιμάχεια – κύκλος Μαστιχαρίου – Μαστιχάρι στροφή βενζινάδικο με κατεύθυνση Κω – επαρχιακός Κω προς λίμνη Πυλίου. 3 ΚΥΚΛΟΙ

13:00 με 15:00

Πυλί, Αγ. Γεωργιος προς Αμανιού, Λαγουδι, Ευαγγελίστρια, Ζια.

Προσκαλούμε τον κόσμο που θα παραβρεθεί κατά μηκών των διαδρομών, να χειροκροτήσει και να ενισχύσει την προσπάθεια των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ